Gerçekçi ortaçağ evi !

JustUtku

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Utku :) . Kanalımı kısaca özetliyecek olursak sizi eğlendirme yönünde Minecraft oyununda çeşitli yapılar yapıyorum.Öncelikle şunu belitmek isterimki abone saısı ve beğeni sayısını fazla kafaya takmıyorum :) . O video yu kendi içinizden beğenmeniz ve hoşunuza giden içerikler yapmak benim hoşuma gidiyor.Aslında baya uzun bir Minecraft Yapıtlar serin olduğunu söylesem yalan olmaz bir sürü çeşitli içerikli videolar çekiyorum kanalımda da hoşunuza gidecek olan Minecraft Nasıl yapılır serim var onları da Oynatma Listesinden bulabilirsiniz :)

* Video *
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
*

60 Abone Özel _
...

80 Abone Özel _
...

- Networkümüz :) -

IA Nerwork -
...

- Kardeş Kanallarımız :) -

PeçeteGaming _
...

YourRockTv _
...

31 Saniye _
...

- İçerikler :) _ -

Minecraft Yapıtlar
Minecraft Pixel Art Nasıl yapılır ?
Minecraft
Minecraft Güzel Yapılar
Minecraft Büyük Yapılar
Speed Pixel art
Speed Art Hızlandırılmış Minecraft Yapıtları
80 Abone özel
60 Abone özel
JustUtku
Just Utku Pixel art
Just Utku
Büyük hızlandırılmış yapılar
How make Pixel art
Türkçe Minecraft Yapıtlar
Türkçe
Türkçe Minecraft
Türkçe Minecraft speed art
nasıl yapılır minecraft forge yükleme minecraft wallpaper yapma
minecraft mod yükleme ?

Son düzenleme:

JustUtku

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Böyle yaparak çok takipçi kaybedersin.
bunun farkındayım fakat düzeni hazırlıyorum sonra attığım gönderiler spam denilerek kaldırılıyor uğraştığınız bişiyin direk yok olmasından başka sizi üzecek bişi yoktur. düzenmi istiyosunuz alın yapyım.

diss like atmışsınız bide vallahi yazık

Son düzenleme:

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunun farkındayım fakat düzeni hazırlıyorum sonra attığım gönderiler spam denilerek kaldırılıyor uğraştığınız bişiyin direk yok olmasından başka sizi üzecek bişi yoktur. düzenmi istiyosunuz alın yapyım.

diss atmışsınız bide vallahi yazık
İnsanlar beğenmedikleri videoları beğenmek mi zorunda ?

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yahu adam ''diss'' atmak kelimesinin manası ne , yada neyin kısaltması dislike diyorsan , hayır o dislike . ''diss'' diyorsan o çok daha farklı bir terim , ayrıca toksik bir kişiliğin var buraya reklam için girdiğini kendin söylüyorsun sonra millete yazık diyorsun , rahatsız edicisin yani daha çok şey yazılır da değmez , değecek bir şey var oda kanalına girip ''dislike'' atmak , iyi reklamlar o zaman.

Zaurdemirov

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim düzenim onları ilgilendirmez video yu beğenirlerse beğenirler beğenmezlerse beğenmezler bu umrumda değil saçma sapan bir sorunla kavga çıkartıp benima grasif olmamaı bekliyosan yanlılıyorsun analdım güzel açıklamışsın fakat konu düzenin yapıtğımda spam oalrak iaşretlenip forumda engel yedim sence bu beni sinirlendirmezmi ve ya seni okadar uğraşıp konu düzeni yap engel ye ? ha adaletmi bu şimdi bunu açıkla iğneleyici konuşan çocuk !
Oncelikle Burasi Skype Fln Degilki Sadece Videonun Linkini Atarak Konu Acasin . Azacik Aklini Kullanarak Kurallari Okuyarak Konu Acsaydin Dahami Kotu Olcakti . Kaldiki Adalet Digerlerine Asalayici Kelimeler Kullanan Biri Konu Acmayi Degil Yasamayi Bile Hak Etmiyor . Bide Sana Aciyorum Cunku Insanlar Aciz Olduklari Vakit Kufur/Argo Gibi Seyler Kullanir . Bide Abonelerini fln Takmiyorsan Bence Disslike 'da Takmazsin !

JustUtku

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oncelikle Burasi Skype Fln Degilki Sadece Videonun Linkini Atarak Konu Acasin . Azacik Aklini Kullanarak Kurallari Okuyarak Konu Acsaydin Dahami Kotu Olcakti . Kaldiki Adalet Digerlerine Asalayici Kelimeler Kullanan Biri Konu Acmayi Degil Yasamayi Bile Hak Etmiyor . Bide Sana Aciyorum Cunku Insanlar Aciz Olduklari Vakit Kufur/Argo Gibi Seyler Kullanir . Bide Abonelerini fln Takmiyorsan Bence Disslike 'da Takmazsin !
Abonelerimi takmıyor değilim boş yere beni yargılayan doğru düzgün analtmayıp dalga geçer gibi konu düzenine bayıldım diyen domuzları tamıyorum :)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
yalancııı yalancıııı sana kimse inanmazzz yalancııı yalancıııı sözüne kimse kanmaaazzzzzz
şişko patates yarım kilo domates hahah ahhah hahaha hahahha ahahaha
iyice psikolojimi bozdunuz

JustUtku

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0