Selam, Kardeşlerim!

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim adım, Alperen. Bu ve bunun gibi forumlarda 4 yılımı geçirdim. Çok uzun süre Vanilla Minecraft oynadım. Sonra çok fazla sıkılıp, agrarian skies, technich türü mod paketlerini oynadım. Onları da o kadar çok oynadım ki, sıkıldım. Sonra online sunucu işine girmek istedim, arkadaşım ile pvp server açtık araştırarak editledim falan, daha sonra birçok sunucuda pluginerlik yaptım. İlk başlarda hazır plugin paketi indirdiğimde motd değiştirmeyi bilmezken, şimdi kendi paketlerimi yapıyorum. Bu forum sağolsun ! Yaşım 16. Her yerden pluginer teklifleri yağıyor :) Daha ne isteyeyim ? Tek sorun, skript hakkında çok bilgisizim :( 0 dan skript öğreten bir yer biliyorsanız, önerin. Esen kalın ! (SPOILER : Gambid 1.8 Faction v2 Çıkmak Üzere)

Hygieia

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Free skript öğreten bir forumda konu vardı fakat forum kapandı ayrıca açık olsa bile reklam yerine geçtiği için paylaşılamazdı. Fakat forumda öyle yararlı bir konu açacak koca yürekli bir insan var ise bilgilendiririm.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Free skript öğreten bir forumda konu vardı fakat forum kapandı ayrıca açık olsa bile reklam yerine geçtiği için paylaşılamazdı. Fakat forumda öyle yararlı bir konu açacak koca yürekli bir insan var ise bilgilendiririm.
Bugün yeni mikrofon alacaktım. Aldıktan sonra Skript videoları da çekeceğim :sinsi1:

@crafter_alperen, istersen skript rehberi çektiğim videolar için forumda konu açıp seni etiketleyebilirim

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş Geldin dostum.
Adım Kemal. Forumda çok görüşemeyeceğiz gibi duruyor :ci: .
Skriptten ve plugindir server işleridir felan hiçbir şey anlamam onlardan. Anlamadığım içinde doğal olarak o konularda gezmem ^_^
İyi forumlar tekrardan hoş geldin,

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Hmm anladım hocam ben bir araştırayım sana link atarım :D

Trigger için:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(basit ama olsun. başlangıç için iyidir :D)
Bunada bakınız:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ders 2 ' de var linke tıklarsanız büyük ihtimalle görürsünüz :D