İpten Köprü Modu > byDonluPatron

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0

Basit olarak modu tanıtacak olursak ,

Bu mod sayesinde elimizdeki kanca ile ipten bir köprü yapabiliyoruz ve köprüden sorunsuzca geçebiliyoruz.Başka bir özelliği yok bu modun.Buyrun resimlere geçelim.

• Modu indirin ve FoxLib’i alttaki linkleri kullanarak indirin,​
    • İndirdiğiniz .zip/.jar dosyalarını Minecraft’ın yüklü olduğu dizindeki “mods” klasörüne kopyalayın (C:/Users/KULLANICI/AppData/Roaming/.minecraft/mods),​
    • Minecraft genellikle ”%AppData%/Roaming/.minecraft/mods” dizininde yüklüdür,​

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

NOT: Bu modu ben yapmadım.Bu mod tanıtımının tasarımı tamamen bana aittir.O yüzden başlıkta byDonluPatron yazıyordur.İyi forumlar...

Son düzenleme:

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
senmi yaptın ? sen yaptıysan niye Türkçe yapmadın ?

Hayır ben yapmadım.Tasarım bana ait o yüzden byDonluPatron yazıyorum.Önceki mod paylaştığım kodlarda da yazıyor:NOT: Bu modu ben yapmadım.Bu mod tanıtımının tasarımı tamamen bana aittir.O yüzden başlıkta byDonluPatron yazıyordur.İyi forumlar..Buna eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın.

FurdiePascia2

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba, yanlış anlama ama konuların oldukça gereksiz. Google'a yazdığında direkt olarak çıkan bir modu tanıtman pek mantıklı olmuyor.
Zaten resimlerinde alıntı. Konu düzeni oldukça kötü, göz yoruyor.

Koskoca konuda, açıklama yapılan tek kısım var "elimizdeki kanca ile ipten bir köprü yapabiliyoruz ve köprüden sorunsuzca geçebiliyoruz."
Hiç güzel bir açıklama yapılmamış. Sanki birisi sana chat'te rope bridge modunu sormuşta onu cevaplar gibi tanıtmışsın. Zaten internete modu yazan bir kişi rahatlıkla tek bir resimden anlayabilir.

En azından bu kadar basit bir modda detaya inmenin gerekli olduğunu düşünüyorum.

Sürekli bu tarzda yararsız konular açmak yerine, bilgisayarına indirdiğin bir mod ile çektiğin tanıtım videosunu paylaşman daha iyi olur.
Tabi istediğini yapabilirsin. Ama insanlara yararlı bir şey yapmak istiyorsan, domuzlu başlıklar yerine karmaşık bir modu detaylıca anlatman daha yararlı olur.

Kim bu modun çalışma mantığını anlayamaz ki ? Mod tanıtımları, kendi yaptığın modu insanlara tanıtman içindir. Veya Mod Nasıl Kullanılır konuları ise karışık modları kullanamayanlara verilen bir öğretimdir.