WesternNetwork-1.8.X /Gerçek Survival/100Slot/10Gb Ram/Bir siz eksiksiniz...

berkatahanli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Baktım %70i Aynıydı :) Utanmadım
yalana bak kafandan sallama gülüm

u
Alıntı paket ile kendini süper bir şekilde tanıtan şahsiyetler dünde sunucudayken gelmiş ve plugin vermeye çalışıyor. Yoksa içinde Force OP'mu vardı ? :ci:
ulan bilip bilmeden konuşmayın kendim yaptım bi bakmıyorsunuz ki kendi kafanızıa göre insanları azarlıyorsunuz

İPleriniz PLuginer_Mert ile aynı bana skypedan ben sadece güvenmiyorum dediğim için küfrettiniz böylelere yer yok bizde.
adamı sinir ediyonuz ln ayrıca tehditte edemzsin gel ddos at bekliyorum bu işler ancak tehditlerle olmaz

Oliver3765

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güncelleme !
Skinler geri döndü artık oyuniçi skinleriniz gözüküyor !
OITC Eklendi /ok
/Minigames Menüsü Eklendi
/Pazar Plugini Güncellendi
Spam Koruması / Küfür Koruması Eklendi
İsim Etiketleri Eklendi

Herkesi Bekliyoruz Sunucuya

Oliver3765

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MUHTEŞEM ÖTESİ VAKİT KAYBI... OYUNCULARA SAYGI SIFIR. EMEĞE SAYGI SIFIR. İLGİ ALAKA SIFIR. SWDE şu an İTİBARİYLE PLUGİNLER SİLİNDİ VE İLGİSİZLİK DEVAM EDİYOR MİLLETİN EMEĞİNE NOLMUŞ KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL KAFALARINA GÖRE DALGA GEÇİYOLAR BİDE. KESİNLİKLE BU ARKADAŞLARDAN UZAK DURUN. EMEĞİNİZE YAZIK.
Herzamanki gibi karaktersiz bir pluginerin eseri tabii ki yedeğimiz var sunucu aktif ayrıca okadar ben yokken yetkililer sunucuyu kurtarmaya calisirken sizinle ilgilenmemiş olması normal sadece bundan yola çıkarak ilgisiz diyemessiniz. Ayrıca 2 haftada 2 kez sıfırlanan sunucularda oynayıp sonra 2 hafada 12 saat geri alınan sunucuya emeğe saygı 0 demenizde ayrı bir ironi
plugin zaten çalınmış ve alıntı sordum bu plugini biz kodladık diyor yalancılar + server kasıyor ve ilgisiz yetkilliler ayrıca server gidici her şey alıntı ve çalıntı plugin
Plugin paketimiz eski pluginerdan kalma tabii ki sonmilasın yöneticileriyle konuştuk en yakın zamanda güncellenicek bu vakte kadar paketlerini kullanmamıza izin verdiler. Hiçbir yönetici biz yaptık demedi buda bir iftiradır burdada belirttim paketin son milasın olduğunu. +Server kasıyor demişsin tamamen baltalama amaçlı olduğunu bilsemde cevap veriyorum sunucu online 20 genelde sırf survival sunucusunda 8,5Gb ram var lobi 1gb bungee ise 512 mb, Tps 19.99, Ping sizinle alakalı ancak Fransa OVH de sunumuz azda olsa bilginiz varsa anlarsınız lag yada kasma olmayacağını. Onun dışında sunucudaki bütün mapler kendi build takımımız tarafından yapılmıştır ! Çalıntı olan hiçbir yapı yoktur. Sunucu gidici demişsiniz buyrun 2 adet pluginer diye kendini adlandıran yeteneksizde sunucuya verebilceği zararı verip çıktı ancak hala sunucu açık. Bütün sunucu günde 2 kez yedekleniyor. Hatta son karaktersiz onlarıda silmeye çalışmış ancak tabii ki korumalı olduğundan başaramamış.

Sonuç olarak , nekadar saldırı yapılsada. Yetkililerimiz ihanet edilsede biz burdayız hala açığız ve sıfırlanmadık. Herkesi bekleriz

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
girişte acayip lag var bi 20 saniye filan bekliyosun lagın gitmesini
klasik açıklar mevcut
tasarım pek hoşuma gitmedi featherboard olsun groupmanager olsun
başarılar.

Oliver3765

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
girişte acayip lag var bi 20 saniye filan bekliyosun lagın gitmesini
klasik açıklar mevcut
tasarım pek hoşuma gitmedi featherboard olsun groupmanager olsun
başarılar.
-Girişte lag yok bizim koydumuğumuz bir delay o bazı açıkları engellemek için kullandık yaklaşık 5sn geriden geliyor lobide yazdıklarınız.
-Klasik açıklar derken neleri kastediyorsunuz anlamadım örneğin sunucunun kendi ipsinden girilmiyor bunu kastediyorsanız yada logout çekilmiyor spigot: komutlarının açıklı olanları sadece panelden yazılıyor.
-Yorumunuz için teşekkürler.

berkatahanli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Herzamanki gibi karaktersiz bir pluginerin eseri tabii ki yedeğimiz var sunucu aktif ayrıca okadar ben yokken yetkililer sunucuyu kurtarmaya calisirken sizinle ilgilenmemiş olması normal sadece bundan yola çıkarak ilgisiz diyemessiniz. Ayrıca 2 haftada 2 kez sıfırlanan sunucularda oynayıp sonra 2 hafada 12 saat geri alınan sunucuya emeğe saygı 0 demenizde ayrı bir ironi

Plugin paketimiz eski pluginerdan kalma tabii ki sonmilasın yöneticileriyle konuştuk en yakın zamanda güncellenicek bu vakte kadar paketlerini kullanmamıza izin verdiler. Hiçbir yönetici biz yaptık demedi buda bir iftiradır burdada belirttim paketin son milasın olduğunu. +Server kasıyor demişsin tamamen baltalama amaçlı olduğunu bilsemde cevap veriyorum sunucu online 20 genelde sırf survival sunucusunda 8,5Gb ram var lobi 1gb bungee ise 512 mb, Tps 19.99, Ping sizinle alakalı ancak Fransa OVH de sunumuz azda olsa bilginiz varsa anlarsınız lag yada kasma olmayacağını. Onun dışında sunucudaki bütün mapler kendi build takımımız tarafından yapılmıştır ! Çalıntı olan hiçbir yapı yoktur. Sunucu gidici demişsiniz buyrun 2 adet pluginer diye kendini adlandıran yeteneksizde sunucuya verebilceği zararı verip çıktı ancak hala sunucu açık. Bütün sunucu günde 2 kez yedekleniyor. Hatta son karaktersiz onlarıda silmeye çalışmış ancak tabii ki korumalı olduğundan başaramamış.

Sonuç olarak , nekadar saldırı yapılsada. Yetkililerimiz ihanet edilsede biz burdayız hala açığız ve sıfırlanmadık. Herkesi bekleriz
hahaha öyle dediler biz yaptık dediler bu damı yalan ha ss alarım atarsam dona kalırsan bu bir iftara değildir siz gidin kendi serverinizi toparlayın hani yeni plugin paketi yok doğru dürüst plugin paketi yapın kardeş siz hiç adam çekemezsiniz sunucu herkes sizden şikayetçi herkes girmiyor artık

Oliver3765

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hahaha öyle dediler biz yaptık dediler bu damı yalan ha ss alarım atarsam dona kalırsan bu bir iftara değildir siz gidin kendi serverinizi toparlayın hani yeni plugin paketi yok doğru dürüst plugin paketi yapın kardeş siz hiç adam çekemezsiniz sunucu herkes sizden şikayetçi herkes girmiyor artık
SS atmanı bekliyorum !
Bu arada kendi hesabından gir artık bu çakma hesabını kale almayacağım Pluginer_Mert :ci:

Oliver3765

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açık şu an yaklaşık 6 saattir restart dahi atılmadı internetinizle alakalıdır

Oliver3765

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ftpdeki bütün dosyaları yedekler dahil pluginer olarak aldığımız güvendiğimiz arkadaş sildi. tabii ki ayrı yedeklerimiz vardı ona döndük