Oliver3765
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
iBerke onkrktrpeki kim sildi pluginleri ?
iBerke onkrktrpeki kim sildi pluginleri ?
Önümüze gelene yetki vermekmi mimar başvurusuna 36 başvuru aldık şu an 3tanesi yetkili ? Türkiyede böyle insanlar bi karı olmasada zarar vermekten zevk alıyor ! Düşün yani o çürüklerin arasından seçtiğimiz bile çürük çıkıyorsa halini düşün diğerlerinin. Bundan sonra yetkili alımı yapılmayacak. Yetkililer ogün kalanları eğlencesine vs attırmış geri alıncak diye nasıl olsa sonuçta ben olmadan geri alma işlemini yapamazlar !burada sw çöküyor itemler gidiyor ilgilensenize durumunda, düzeltmeye uğraştıklarından meşgul değil... insanların hepsini yanlarına çekip item verip hadi savaşalım dediğinden ilgisiz dedik.. vakit kaybı.! insan eğlenmek için uğraşıyo didiniyo emek harcıyo sahip cıkamicaksan yapma kardeşim. önüne gelene yetki veripde sonra bunlar böyle yaptı geri aldık düzelttik muhabbeti yapmayın.
girişte lag var girdiğimde bende delay sandım sunucuya aktarınca bi 20 saniye ne komut girebildim ne bir şey yapabildim sonra geri attı filan-Girişte lag yok bizim koydumuğumuz bir delay o bazı açıkları engellemek için kullandık yaklaşık 5sn geriden geliyor lobide yazdıklarınız.
-Klasik açıklar derken neleri kastediyorsunuz anlamadım örneğin sunucunun kendi ipsinden girilmiyor bunu kastediyorsanız yada logout çekilmiyor spigot: komutlarının açıklı olanları sadece panelden yazılıyor.
-Yorumunuz için teşekkürler.
Sen benim karakterliğimi sorgulayacağına kendi adamlığını sorgula son uyarım sana bu haddini bilHerzamanki gibi karaktersiz bir pluginerin eseri tabii ki yedeğimiz var sunucu aktif ayrıca okadar ben yokken yetkililer sunucuyu kurtarmaya calisirken sizinle ilgilenmemiş olması normal sadece bundan yola çıkarak ilgisiz diyemessiniz. Ayrıca 2 haftada 2 kez sıfırlanan sunucularda oynayıp sonra 2 hafada 12 saat geri alınan sunucuya emeğe saygı 0 demenizde ayrı bir ironi
Plugin paketimiz eski pluginerdan kalma tabii ki sonmilasın yöneticileriyle konuştuk en yakın zamanda güncellenicek bu vakte kadar paketlerini kullanmamıza izin verdiler. Hiçbir yönetici biz yaptık demedi buda bir iftiradır burdada belirttim paketin son milasın olduğunu. +Server kasıyor demişsin tamamen baltalama amaçlı olduğunu bilsemde cevap veriyorum sunucu online 20 genelde sırf survival sunucusunda 8,5Gb ram var lobi 1gb bungee ise 512 mb, Tps 19.99, Ping sizinle alakalı ancak Fransa OVH de sunumuz azda olsa bilginiz varsa anlarsınız lag yada kasma olmayacağını. Onun dışında sunucudaki bütün mapler kendi build takımımız tarafından yapılmıştır ! Çalıntı olan hiçbir yapı yoktur. Sunucu gidici demişsiniz buyrun 2 adet pluginer diye kendini adlandıran yeteneksizde sunucuya verebilceği zararı verip çıktı ancak hala sunucu açık. Bütün sunucu günde 2 kez yedekleniyor. Hatta son karaktersiz onlarıda silmeye çalışmış ancak tabii ki korumalı olduğundan başaramamış.
Sonuç olarak , nekadar saldırı yapılsada. Yetkililerimiz ihanet edilsede biz burdayız hala açığız ve sıfırlanmadık. Herkesi bekleriz
Senin sunucunda artık işim yok sildim bile. Başkalarını beni yerine koymaSS atmanı bekliyorum !
Bu arada kendi hesabından gir artık bu çakma hesabını kale almayacağım Pluginer_Mert![]()