Ederiz kardeşim sen iste yeterki ama dikkat et.Sağolasın panpa iyiyim ben de. Ben öyle ciddi konuşamıyorum maalesef idare edin beni![]()
forum kurucusu ile önceden az kavga edip az ban yemedim ben canısı. lan dedim diye ban gelecekse buyursun <31 dk sonra ban geliyor.
O helva elbet çıkmıştır bir yerden rahat ol senHocam biz sizin helvanızı yemiştikAyıp değil mi bize?
Evet bro günümüz tabiri ile yutupır diyorlarKardeş ben seni neden hatırlamıyorum lan. Seni hatırlamam lazımdı. Yutubırdın dimi sen
O zaman bizim Atom'sun sen yaaaa. Hoşgeldin karşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiğm. Ben de yıllardan sonra geri geldim buraya canım sıkıldı.Evet bro günümüz tabiri ile yutupır diyorlarValla ben ZorinTR'yi hatırlıyorum da yeniden doğmuş halini şu an ilk defa görüyorum
![]()
Tabi sizin atomum olum kim olcak B)B) İyi ettin iyi. Her tarafta rütbeli(özel vb) üyeler dolaşmaya başlamış lan ne iş bu var mı bi bildiğinO zaman bizim Atom'sun sen yaaaa. Hoşgeldin karşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiğm. Ben de yıllardan sonra geri geldim buraya canım sıkıldı.
VIP(veri important pörsın) sistemi geldi foruma bro. 5 liraya alabilirsin bi vip üyelik. Ben de alıcam maaşımı bekliyorum. Azcık farklılaşalım ha, di miTabi sizin atomum olum kim olcak B)B) İyi ettin iyi. Her tarafta rütbeli(özel vb) üyeler dolaşmaya başlamış lan ne iş bu var mı bi bildiğin![]()