Minecraft | uhoh it looks like the game has crashed sorry for the inconvenience hatası | yardım !!

EmoKinG07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Kendi sitesinden indirdiğim minecraft ı açabiliyorum ama crackli minecraft açamıyorum orjinal varken crackli açmamın sebebi bi serverde eski isimimle çok iyi bir ilerlemem vardı fakat ismimi değiştirince artık premium ile girdiğimde yeni ismim çıktığından ilerlememi eski ismimden girip yeni ismime atamıyorum crackli indirmeyi denedim fakat başlıkta o hatayı aldım ; uhoh it looks like the game has crashed sorry for the inconvenience ama orjinalde böyle bir hata yok BAZI YERLERDE ekran kartınI GÜNCELLEYİN DİYOR EKRAN KARTIM GÜNCEL OLMASA orjinaldede açılmazdı

Arkadaşlar resim deki yazılar görünmüyor olabilir üzerine basıp okuyun

Moderatör tarafından düzenlendi:

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Bu iplikte OpenGL kaynağı bulunmadı diyor (Tam ne anlama geldiğine emin değilim ama OpenGL Grafik Kütüphanesidir). Başka bir yerden indirmeyi deneyin. Hata launcher'ın eski bir sürümden kalmasından dolayı kaynaklanıyor olabilir.

PwParadox

En iyi cevaplar
0
Çözmek için ne yapabilirim ?
Dediğim gibi başka bir launcher sorunu muhtemelen çözer, eğer olmuyorsa roaming'deki .minecraft'ı, saves dosyanızı yedekleyip (resourcepack dosyanızı eğer kullanıyorsanız) silip yeniden yüklemenizi öneririm.

EmoKinG07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Resourcepack yokki minecraft crackli açabilmek için defalarca .minecraftı sildim resourcepack klasörü .minecraftta yok

Dediğim gibi başka bir launcher sorunu muhtemelen çözer, eğer olmuyorsa roaming'deki .minecraft'ı, saves dosyanızı yedekleyip (resourcepack dosyanızı eğer kullanıyorsanız) silip yeniden yüklemenizi öneririm.

Resourcepack yokki minecraft crackli açabilmek için defalarca .minecraftı sildim resourcepack klasörü .minecraftta yok

PwParadox

En iyi cevaplar
0

Tamam o zaman sadece launcher değiştir.