Yetkisi olmayan Komut Kulanamasin

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yazdigim gibi bir Pluginse cok iyi Tam ismini ve ya Linkini atarsan iyi olur Saolasin.

ben oyunculara Belirli Komutlar verdim premisons gerektirmeyen komutlari engelemek amacim.
Dediğim gibi negatif permission vermelisin. (manuaddp oyuncuadı -essentials.afk / pex user oyuncuadı add -essentials.afk / perm player oyuncuadı set -essentials.afk vb. gibi)

MrAga98

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi negatif permission vermelisin. (manuaddp oyuncuadı -essentials.afk / pex user oyuncuadı add -essentials.afk / perm player oyuncuadı set -essentials.afk vb. gibi)
butun komutlari bilsem bile eklemesi uzun surer kisaca permisonsu olmayan komutlari engeleme plugini mcsg sunucusunda genede saol yardim etmen bile yeter

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
butun komutlari bilsem bile eklemesi uzun surer kisaca permisonsu olmayan komutlari engeleme plugini mcsg sunucusunda genede saol yardim etmen bile yeter
İstediğin şey mümkün değil çünkü bütün komutların bir permission'ı vardır. Fakat bazı pluginler bazı permissionları otomatik olarak verebilir. Bunu değiştirmek için negatif permission vermek zorundasın. (Alternatif olarak pluginin plugin.yml dosyasından default: false yapabilirsin fakat önermem.)