pc topladım yorum ve oneri

iyimi

• Kullanılan toplam oy
    7

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Hayali sistem olduğunu varsayarak;

Sistem çok dengesiz olmakla kalmıyor H110 chipsteli anakart ve i7 6700K olurmu hiç ? o işlemciye Z serisi anakart yakışır. Hem ekran kartı işlemciden pahalı olmalıki siz konuda sistemi oyun için mi render içinmi kullanaacaksınız belirtmemişsiniz ki sadece oyunda kaç fps demişsin. @Shrike 970 alınır mı sence ALLAHIM yaa GTX 1060 ve RX 480 dururken ?

Konu sahibi bilgisayar toplayacaksan yeri burası değil gel Technopata nasıl yardımcı oluyorlar gör bakalım ancak hayali sistemse zor.

Anakarta gelecek olursam anakart 6 gigabit veri aktarımı var ve bu değier chipsetlere göre düşük.
pcı expres hattı ise 6 bunu kaale almalısınız.

KAYNAK:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kasadaki PSU 80+ olmadığı için önermem.
HDD zaten mefta, 7200RPM alınmalı yada 240GB SSD yeterli.
RAM iyi.
İşlemci ve Ekran kartını yukarıda belirttim.

Al işte yazdıklarım boşunaymış :)
https://forum.gamer.com.tr/konu/sizce-iyimi-pc.345999/
forumda pc build işini bilen az kişi var herkes kafasına göre bilgisayar dizmekte lütfen araştırın!
Her yerde 970 turbo diyor arkadaş ;( Pek kafana takmamalısın yani ;(

ByMassive

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1080P monitörün varsa Gtx9x yada AMD r3x serisini seçiceksin. Yeni çıkan kartlar 2k için ayarlanmış. 2K monitöre sahipsen Gtx 10x serisi yada AMD rx4 serisini seçiceksin.
Oyun testlerine bakarsan yeni kartların. Zorunlu olarak sadece önerilen çözünürlüğünde tam performansta çalıştığını görürsün.
Eminmisin ? Techopatın Videoda kullandığı monitor O fakat ne diyor farkındamısın 1080P için 60FPS garanti!
RX 480 videosunu izle istersen :) adam Techopatta kendisi diyor artık GTX serisi R seriri alınmaz arada az fiyat farkı varken eski nesil kart neden alalım ? Sahibindene, Donananımhabere bak! elindeki kartlatı çıkarmaya çalışanlara

Bu kadar yazdıkta senin için boşa :)
hadi neyse geçen günki gibi geç oldu yarın iş güç var siz tartışın tarışabildiğiniz kadar sizelere kolay gelsin ben kaçar.

KAYNAK
İLK yarısı 1080P 2. yarısı 1440P adam diyor 60FPS garanti!
Videoyu detaylı izle

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Eminmisin ? Techopatın Videoda kullandığı monitor O fakat ne diyor farkındamısın 1080P için 60FPS garanti!
RX 480 videosunu izle istersen :) adam Techopatta kendisi diyor artık GTX serisi R seriri alınmaz arada az fiyat farkı varken eski nesil kart neden alalım ? Sahibindene, Donananımhabere bak! elindeki kartlatı çıkarmaya çalışanlara

Bu kadar yazdıkta senin için boşa :)
hadi neyse geçen günki gibi geç oldu yarın iş güç var siz tartışın tarışabildiğiniz kadar sizelere kolay gelsin ben kaçar.

KAYNAK
İLK yarısı 1080P 2. yarısı 1440P adam diyor 60FPS garanti!
Videoyu detaylı izle
2K monitörün yoksa gereksiz diyorum. Anlamak istemiyor ve egonu tatmin etmeye çalışıyorsun. Çok bildiğini sanıyorsun ama hiçbir şey bilmiyorsun kapitalist sisteme ayak uydurup her sene telefon değişen hıyarlardan bir farkın yok. Adam 3500 ₺ fiyat biçmiş kendi bütçesine uygun sistemi kendi toplar. Ben öneride bulundum. Sen ise kendi önerinin herkes tarafından kabul görmesini arzuluyorsun. İşlemciyi başlangıçta pahalı alırsa ileride sıkıntı çekmez. Aynı şekilde Ana kartı, ekran kartı sonradan yükseltilebilir. Ek olarak Nvidia 10 serisinden daha iyi bir kart üzerinde çalışıyor. Çıkaracağını bildiğim bir kart için 10 serisini arada alıp niye kazık yesin. Beynini kullanabiliyor musun ? Yoksa kapitalist sistemin sana uyarladığı şekilde mi yaşıyorsun ? Bunu bir düşün. Elindeki o kartı çıkaranlarda popüler kültür asalakları toplumda en iyi çıkan şey bende olacak diyen kapitalizm köleleri.

Son düzenleme:

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0