Oyunlarda en çok duygulandığınız sahneler...

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
Evet, konumuz bu.

Bazen oyunlar üstümüzde ciddi üzücü, sevindirici etkiler yaratabiliyor. Bunları yazmanızı rica ediyorum.

NOT: SPOLIER etiketi altında yazınız.
Undertale'de Frisk'in Asriel'i kucakladığı sahne, kurtaramayacağım bir karakterdi Asriel, sonuç: oyunu 3 kere daha oynayarak asriel'i kurtarmaya çalıştım

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Hiç öyle bir şey yaşamadım :C

Multiplayer veya Level Editor'ü olmayan oyunlardan nefret ederim. Oyun bitince elinde kalır.
Yani hikayeye odaklanılmış, hikayesi derin bir oyun hiç oynamadım.

Sadece heyecanlandığım bir sahne var:
Cod Advanced Warfare'de 10'lu kombo :C

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
COD:
MW 2 - Ghost ölümü
MW 3 - Soap Ölümü

CS:GO:
Kasa açtığımda mor item düşmesi

Half-Life:
Nükleer haritasında düğmeye basmam ve arkadaş içeri giremeden kapıların kapanıp nükleer bomba atılması ve arkadaşımın ölmesi

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
Hiç öyle bir şey yaşamadım :C

Multiplayer veya Level Editor'ü olmayan oyunlardan nefret ederim. Oyun bitince elinde kalır.
Yani hikayeye odaklanılmış, hikayesi derin bir oyun hiç oynamadım.

Sadece heyecanlandığım bir sahne var:
Cod Advanced Warfare'de 10'lu kombo :C
Undertale'yi tam anlamıyla bitirebileceğini sanmıyorum. true pacifist yapmak ortalama 4-5 saat, genocide route 2-3 sürüyor, üstelik iki oyun tamamen birbirinden farklı, karakterler (örn: Undyne ---> Undyne The Undying) Natural endingde ise, 2.cil bir karakteri öldürüp öldürmemen oyunu değiştiriyor, başlamanı öneririm. Üstelik Level Maker'i de var (Un-Offical ama) Adı Unitale, unity ile özel savaşlar tasarlıyabilirsin, ve unutma
If you don't try the game:
Not: İlk başta herkesi öldürerek kazanılan sona ulaşırsan, iyi sonun herzaman bir kabusa döner

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
team champion olmuştum.düşman hack olmasına rağmen nefes aldırmıyordum ._.
map çok açıktı.bir taş tepesine çıktım.6 saniyede 1 ok gelse bile attığım tutuyordu.bir anda yavaşladım çünkü düşman bölgesinde kalmıştım.sonra kaçarken biri vurdu ._.
minecrafta ilk başladığımda adadan kaçıp başka adaya vardığımda çok duygulandım asdf

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Half Life 2'de bize pompalı silahı veren adamın bize yolu açtıktan sonra zombiler tarafından öldürülmesi. Öyle bir üzüldüm ki orada. Ben çok severim öyle şeyleri...

Sonda Alfa Sef'i öldürdükten sonra künyeleri denize fırlattığımız anda çok duygulandım. Aynı zamanda oyunu bitirmek için yarış da yapıyordum. Oyunu 1 hafta içinde bitirmem gerekiyordu. Tam Cuma günü saat gece 11:58'de falan bitirdiğim için ayrı bir duygulandım.

Babamızın ve kardeşlerimizin öldürüldüğü anda çok duygulanmıştım.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
En çok duygulandığım anlardan birisi hatta ağlayabilsem ağlardım da yani , Skyrim de Dragonborn Comes şarkısı abi bu kadar güzel yazılmış bir şarkı daha olabilir belki ama inanılmaz güzel buda yine , yani orada Dragonborn sunuz falan çok müthiş hissettiriyor.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım öyle bir yere denk gelemedim. Ama :
Crysis 2 de Prophet in en son bizimle konuştuğu sahnede bi odaklanmışlığım var :D
COD:MW 2 de Ghost ile bizi öldürdükleri sahne ile MW 3 de Makarov un asılış sahnesi. (Captain Price :D)