Minecraftta Yaptığınız Hatalar

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet az önce büyük bi hata yaptım ve bunu paylaşmak istedim , ayrıca bu şekilde hata yapmış kardeşlerimizde paylaşabilir beraber yakarız ..

Evime fazla yakın olmasada *biraz uzağa yaptım savaşa savaşa* evime kadar wither boss geldi , hatam şöyle witheri dışarda canlandırmak .. uçabildiği için kolayca kaçabiliyor ve öldürülebiliyorsunuz , saveden çıksamda girdiğimde muhtemelen 2-3 dk ya tüm köyümü yokedecek ...

Birde tüm enchantli itemlerim (EF 5 , Kırılmazlık 3 , Fortune 3 kazma , ef 5 kürek yine diğer efsunlarda var) yani çok fazla elmas full zırh falan gitti , ayrıca öldürmeye çalışırken 2 tane notch apple yedim ve şu an canı full , ne yapacağımı bilemiyorum :(

Not : Savede amacım hiçbir şekilde hile kullanmadan hard modda tüm başarımları tamamlamak ve şuana kadar hepsini tamamladım neredeyse bi wither skeleton birde tüm biomeleri dolaşmak kalmıştı :(

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Yay kullanarak öldür canı belirli bir seviyeye indiğinde etrafında zırh oluşuyor ama o zaman fazla uçamıyor orda kılıçla dal.

Benim yaptığım büyük bir hata verimlilik 5 elmas kazmayla netherda portalla ulaşım için yol yapıyordum birden lav cebi olan bir yeri kazdım ve bütün itemler gitti. R.I.P.

Son düzenleme:

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
yeni save kur gm 1 de hepsini bitir tek onları bırak :D

''HİLESİZ''

Yay kullanarak öldür canı belirli bir seviyeye indiğinde etrafında zırh oluşuyor ama o zaman fazla uçamıyor orda kılıçla dal.

Benim yaptığım büyük bir hata verimlilik 5 elmas kazmayla netherda portalla ulaşım için yol yapıyordum birden lav cebi olan bir yeri kazdım ve bütün itemler gitti. R.I.P.

Aynısını yaptım fakat düştü gittim daldım falan yemedi , ilk başta nasıl keseceğimi kestiremedim sonra anlamadığımda iş işten geçti işte :/ şimdi öldürmek bi ömür sürer abi bide baseyide yok edecek kesin. :/

ilkeroyun2

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hilesiz çözümün tek yolu var köyündeki yaratıkları öldür wither gelmeden witherin hedefi her zaman canlı varlıklardır 2 wither yarattınmı birbirine vururlar :) :notch:

ilkeroyun2

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yok yani o örnekti köye yakın tüm yaratıkları kesin başka yöne giedecektir yada yakınında bir yaratık kayışla getirsin

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hilesiz çözümün tek yolu var köyündeki yaratıkları öldür wither gelmeden witherin hedefi her zaman canlı varlıklardır 2 wither yarattınmı birbirine vururlar :) :notch:

1 witherim var.

Hilesiz sorunu halledemezsin maalesef;
/kill @e[type=WitherBoss]

Ve aynı zamanda attıkları tüm köye zarar verir... :D

bu arada , hile yapmayacağım bi şekilde uzaklara gidip witherla sonra kapışmak için güçlenip geleceğim yada yeraltına sığınak falan :D

ilkeroyun2

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0