Minecraft premium alamıyorum.

HarunKose

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft.net Den premium alıcam fakat almıyor ininal ile alıcam bilgisi olan varmı
Hatanın Adı : An error occurred while placing order, please verify credit card info and try again
Lütfen biri El Atsın :sinirli::sinirli:

Son düzenleme:

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
An error occurred while placing order, please verify credit card info and try again
Ödeme sırasında bir hata oluştu, lütfen kart bilgilerini ve ayrıntılarını doğrula ve yeniden dene..
ben böyle çevirdim farklı bir olay da olabilir kredi kartı ile aliniyor cünkü ben paypal kart ile alamamıştım mecbur kredi karti kullanmıştım haberin olsun..

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
An error occurred while placing order, please verify credit card info and try again
Ödeme sırasında bir hata oluştu, lütfen kart bilgilerini ve ayrıntılarını doğrula ve yeniden dene..
ben böyle çevirdim farklı bir olay da olabilir kredi kartı ile aliniyor cünkü ben paypal kart ile alamamıştım mecbur kredi karti kullanmıştım haberin olsun..
dostum mc evi vs ininal ile alıyor bende ininal ile almıştım?

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mc evi dedigi youtuber galiba kendiside ininal ile almış ben kredi karti ile aldigim için yazıp geçmiştim bilmiyorum babanın yada annenin kredi karti ilede alabilirsin ben 62 tl ye almıştım şu an ne kadar ediyor bilmiyorum..

HarunKose

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Mc evi dedigi youtuber galiba kendiside ininal ile almış ben kredi karti ile aldigim için yazıp geçmiştim bilmiyorum babanın yada annenin kredi karti ilede alabilirsin ben 62 tl ye almıştım şu an ne kadar ediyor bilmiyorum..
Şu An 80 tl ininaldan başka karta geçermi ki para

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İninal'den para çekilebiliyor olsaydı anne ne yada babana 80 tl yi verip harcama yapabilirdin tabi izin verirlerseydi şahsen 3 gün full mesai yapip almıştım dediğim yöntem ile yada ininalını bir soruştur derim...

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Kendi Sitesi Dışından Başka Biryerden Almayı Aklınız Getirmeyin!... Tabi kazıklanmak sizin için uygunsa.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu konuya göz atmak isteyebilirsiniz.

HarunKose

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ı her zaman minecraft.net'ten alın. Ölünce söyleyeceğim son sözlerden biri bu sanırım...
Kendi Sitesi Dışından Başka Biryerden Almayı Aklınız Getirmeyin!... Tabi kazıklanmak sizin için uygunsa.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu konuya göz atmak isteyebilirsiniz.
Kendi Sitesinden Almak İstiyorum Fakat Hata veriyor