Mesela on join: yazarsında oyncunun giriş yaptıktan sonra olacaklarını yazarsın ya authmeden giriş yaptıgını algılayacak bir komut varmı on ...: gibiAnlayamadım dedigini???
hmm anladım bi araştırayım.Mesela on join: yazarsında oyncunun giriş yaptıktan sonra olacaklarını yazarsın ya authmeden giriş yaptıgını algılayacak bir komut varmı on ...: gibi
İşte dedim ya on login ve on first login. Bu komutlar servera girdiğinde değil servera girip şifre yazdığında oluyor diye biliyorum.Mesela on join: yazarsında oyncunun giriş yaptıktan sonra olacaklarını yazarsın ya authmeden giriş yaptıgını algılayacak bir komut varmı on ...: gibi
bro nedense on login olmadıİşte dedim ya on login ve on first login. Bu komutlar servera girdiğinde değil servera girip şifre yazdığında oluyor diye biliyorum.
Yazdığın kodu bi atar mısın?bro nedense on login olmadı
if player is logged: # /login komutunun başarılı bir şekilde kullanılmış olması şartı.
#
if player is not logged:
#
if player is registered:
#
if player is not registered:
gerek kalmadı bro sağol yinedeYazdığın kodu bi atar mısın?
teşekkürler çalıştıKod:if player is logged: # /login komutunun başarılı bir şekilde kullanılmış olması şartı. # if player is not logged: # if player is registered: # if player is not registered:
AuthmeSKAddon gerektirir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.