Oto lapis satma skripti calismiyor

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
merhaba ben otolapis skripti kurdum serverime biraz degisdim iste komutlari falan skript calismadi . sonra duz haliyle kurdum yine calismadi paneleyse boyle bi hata veriyor There was an error checking for the latest version of skript connection timed out : connect

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
hangi hostu kullanıyorsun? pluginlerden bazıları skript ile çakışıyor olabilir.

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hangi hostu kullanıyorsun? pluginlerden bazıları skript ile çakışıyor olabilir.
suan hostta digilim portlu olarak ama nasil cakisir yani butun pluginlerim diger faction pluginleriyle ayni yani klassik plleri (tabi bazi sunucularda farkli pller oluyor ama bende yok)

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript klasörünü silip sunucuyu yeniden başlatın. Bunu yaparken skriptlerinizin yedeğini almayı unutmayın.

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Butun panele error diyerek yazilar geliyor skript aktiv edildikten sonra ve son surum kullaniyirum

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Dostum adam diyorki "Skript pluginini güncelledim. yine aynı sorun var" diyor. klasörü silsede bir şeye yaramaz.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
"There was an error checking for the latest version of skript connection timed out : connect" anlamı "skript güncellemeleri denetleyemiyor zaman aşımına uğradı." config dosyasından auto update kapatırsanız hata kaybolur.

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
"There was an error checking for the latest version of skript connection timed out : connect" anlamı "skript güncellemeleri denetleyemiyor zaman aşımına uğradı." config dosyasından auto update kapatırsanız hata kaybolur.
auto update kismini bulamadim configde birazda anlatirmisin ?