Sanalı bırakıyorum gerçek'de ise biraz araştırma yapacağım dostlarımdan aldığım öğütler ile..mimar mı olmaya karar verdin sanaldan gerçeğe mi dönüyon
Yorumunuz için teşekkür ederim .. fakat benim konum bana güvenen insanların güvenini boşa çıkarmak ve onları üzmekti kalp kırmakdan nefret ederim onlar bana kızgın olduğu halde bu işleri yapamam artık bu yapıları yapmakda beni incitiyor çünkü bazı şeyleri bu değerli insanlardan öğrendim ve bu bana öğretilen şeyler yaparak prim yapmak istemiyorum onlara hakaret gibi olur bu yüzden ayrıca zaten bende sıkıldım çok yapı yaptım bunlar sadece size gösterilen kısmı önceden bu aşamaya gelmek için çok çalıştım ama artık sıkıldım herşeyden bu yüzden bu değerli insanların kalbıini kırmak istemediğim için forumu ve sanalı bırakma ihtiyacı duydum ..Sanalı ve oyunları bırakmak sorunu çözmek değil sorundan kaçmaktır. Eğer sen gerçekten oyun oynamaktan, internet üzerinde dolaşıp ortaya çalışmalar çıkarmayı seviyorsan bunu yapmaya devam etmelisin. Senin yaşadığın durumu birçok kişi yaşıyor, şahsen bende yaşadım. Oyunlara fazla zaman ayırıyorsun buda gerçek hayatındaki yapman gerekenlerin önüne geçip seni başarısızlığa itiyor. Bunu günlerini planlayarak ve önceliklerini sorumlulukların yaparak bu soruna çözüm oluşturabilirsin. Eğer sen şimdi zevk aldığın birşeyleri bırakıp kaçacak olursan ileride içinde bir boşluk olacak ve keşke bırakmasaymışım diyeceksin. Forumun çoğu genç ve eğitim hayatına devam ediyor. En çok boş zaman çocukluğunuz ve gençliğinizdedir. Eğer şimdi gereken zevki alamazsanız ileride bunlar için çok az zamanınız olacak. Bu yazdıklarım yaşanmışlıklardan harmanlanıp sadece sana değil bu süreçten geçen bütün gençlere ve çocuklaradır.
Hepimiz birçok hata yaptık, peki hatalarımızdan ders almadık mı? Zaman herşeyin ilacıdır diye boşuna demiyorlar. Hepimiz birilerinin kalbini kırdık, belki en çok sevdiğimiz kişilerin belki de bilmeden bizi sevenlerin. Özür dileyip olayları zamana bırakmak en mantıklısıdır her zaman. Kızgınlık ve kırgınlık geçicidir ama dostluklar kalıcıdır bunu unutmayın. Siz bu işleri birilerinden öğrendiyseniz birileri sizin ustanız olduysa siz onları ne kadar kırsanızda sizin başarılarınızla gurur duyarlar. Tabi bu benim şahsi görüşüm size önerim kalbini kırdığınız insanlardan özür dileyip konuşmanız ve herşeyi zamana bırakmanızdır.Yorumunuz için teşekkür ederim .. fakat benim konum bana güvenen insanların güvenini boşa çıkarmak ve onları üzmekti kalp kırmakdan nefret ederim onlar bana kızgın olduğu halde bu işleri yapamam artık bu yapıları yapmakda beni incitiyor çünkü bazı şeyleri bu değerli insanlardan öğrendim ve bu bana öğretilen şeyler yaparak prim yapmak istemiyorum onlara hakaret gibi olur bu yüzden ayrıca zaten bende sıkıldım çok yapı yaptım bunlar sadece size gösterilen kısmı önceden bu aşamaya gelmek için çok çalıştım ama artık sıkıldım herşeyden bu yüzden bu değerli insanların kalbıini kırmak istemediğim için forumu ve sanalı bırakma ihtiyacı duydum ..
peki bir insana aynı hatayı 2 defa yaptığını düşün ? üstüne üstlük hakaretler ne kadar iyi bir ilişki bu bana saçma geliyor ve ben onları hak etmiyorum ..Hepimiz birçok hata yaptık, peki hatalarımızdan ders almadık mı? Zaman herşeyin ilacıdır diye boşuna demiyorlar. Hepimiz birilerinin kalbini kırdık, belki en çok sevdiğimiz kişilerin belki de bilmeden bizi sevenlerin. Özür dileyip olayları zamana bırakmak en mantıklısıdır her zaman. Kızgınlık ve kırgınlık geçicidir ama dostluklar kalıcıdır bunu unutmayın. Siz bu işleri birilerinden öğrendiyseniz birileri sizin ustanız olduysa siz onları ne kadar kırsanızda sizin başarılarınızla gurur duyarlar. Tabi bu benim şahsi görüşüm size önerim kalbini kırdığınız insanlardan özür dileyip konuşmanız ve herşeyi zamana bırakmanızdır.
Bir insan aynı hatayı bu hatadan ders alasıya kadar birçok kez yapabilir. Önemli olan hatayı kaç kez yaptığın değil bir daha aynı hatayı yapmamak için gösterdiğin çabadır. İnsanların seni affetmiş olmasıdır. Bence git bir özür dile konuş zaten durum bu noktaya geldiyse aynı hatayı tekrarlayamazsın.peki bir insana aynı hatayı 2 defa yaptığını düşün ? üstüne üstlük hakaretler ne kadar iyi bir ilişki bu bana saçma geliyor ve ben onları hak etmiyorum ..
Bilmiyorum affetmezler zannetmiyorum neyseBir insan aynı hatayı bu hatadan ders alasıya kadar birçok kez yapabilir. Önemli olan hatayı kaç kez yaptığın değil bir daha aynı hatayı yapmamak için gösterdiğin çabadır. İnsanların seni affetmiş olmasıdır. Bence git bir özür dile konuş zaten durum bu noktaya geldiyse aynı hatayı tekrarlayamazsın.
Düşündümde bırakmıyacağım devam edeceğim ne olursa olsun bence ..Forumda sayılı mimarlardan biriydin bana kalırsa.
Senin tercihindir saygı duyarım ama bırakmamalıydın bence.