ilkeroyun2
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Ne yaptınız siiiiizSpigot'ta en çok indirilen plugin olunca böyle oluyor
![]()
Ne yaptınız siiiiizSpigot'ta en çok indirilen plugin olunca böyle oluyor
![]()
rating verenlerin sayısıSpigot'ta en çok indirilen plugin olunca böyle oluyor
![]()
Şşşş çaktırmarating verenlerin sayısı![]()
FairPlayMC tarzı bir şey düşünüyorsan tavsiyede bulunayım yapılabilir mi bilmiyorum çok ekspert birisi değilim. Oyuncu oyundayken işlem üzerinde değişiklik olup olmadığına bakabilirsin. Çoğu gelişmiş premium sunucu bir oyuncuyu kontrol ederken ona java işlemini otomatik olarak kontrol eden bir dosya gönderir kişi oyundayken bu dosyayı açar. Bu dosya oyuncunun hile kullanıp kullanmadığını bellek üzerindeki durumuna bakar ve client jar dosyasının içeriğini vanilla jar dosyasıyla karşılaştırır buna görede client'ın üzerinde oynanıp oynanmadığını belirler. Bunu bypasslayan bir iki ghost client var. Bunu server üzerinden nasıl otomatikleştirebilirsin bilemiyorum. (Ayrıca Minecraft crash loglarında client'ın modified olup olmadığını belirten bir ibare var o bilgi alınabilir mi bilemiyorum)Şşşş çaktırma
ProtocolLib kullanan pluginin ProtocolLib'den daha çok indirilmesi kadar güzel bir şey yok![]()
Zaten ben koruma konusunda mükemmel bir sistem düşündüm merak etmeFairPlayMC tarzı bir şey düşünüyorsan tavsiyede bulunayım yapılabilir mi bilmiyorum çok ekspert birisi değilim. Oyuncu oyundayken işlem üzerinde değişiklik olup olmadığına bakabilirsin. Çoğu gelişmiş premium sunucu bir oyuncuyu kontrol ederken ona java işlemini otomatik olarak kontrol eden bir dosya gönderir kişi oyundayken bu dosyayı açar. Bu dosya oyuncunun hile kullanıp kullanmadığını bellek üzerindeki durumuna bakar ve client jar dosyasının içeriğini vanilla jar dosyasıyla karşılaştırır buna görede client'ın üzerinde oynanıp oynanmadığını belirler. Bunu bypasslayan bir iki ghost client var. Bunu server üzerinden nasıl otomatikleştirebilirsin bilemiyorum. (Ayrıca Minecraft crash loglarında client'ın modified olup olmadığını belirten bir ibare var o bilgi alınabilir mi bilemiyorum)