Logitech G933 aldım hayırlı olsuna gelin.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Merhaba,
Uzun süredir çalışıyorum sonunda aldım.Logitech G933 marka kulaklık.829tl para ödedim.Şimdi tarif etsen dillere destan edemezsin,ben hayatımda böyle bir şey ne gördüm ne duydum arkadaşlar 7.1 kurdum demosunu dinlerken okadar korktumki kalbim ağzıma geldi yaratık mı dersin merminin bitmesimi dersin..Hayatımda böyle birşeyi ilk defa görüyorum csgo derseniz adam bombanın pinini çekse yerini öğreniyorum ve öldürüyorum herkes hile diyor teşekkürler.Muzik dinlerken aldığım has, veya film izlerken duyduğum ses okadar gerçekçiki kulaklarım "noluyoz ülen" falan oldular..Hayırlı olsun isterim arkadaşlar fotoğraf falan isterseniz atarım alabileceğiniz en iyisi ve mükemmeli çok teşekkürler Logitech..

Ka0s_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şükür edin beyler 30 tl'lik kulaklıkla idare ediyorum :D her neyse hayırlı olsun kardeş.

MemoCadaa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şükredin 10 liralık markasını bilmediğim bilgisayarcı kulaklığıyla idare ediyom :p

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Kulaklık 1 haftadır elimde csgoda ses kasılmıyo adeta sesten duvar izliyodum ve sonra banladı beni valve teşekkürler.. Banlanabiliyosunuz almayın.

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kulaklık 1 haftadır elimde csgoda ses kasılmıyo adeta sesten duvar izliyodum ve sonra banladı beni valve teşekkürler.. Banlanabiliyosunuz almayın.
O durum banada olmuştu banlanmamıştım sadece duvar arkası sesler duyuyordum arkadaşlarıma diyordum orada orada diye bazen duvarlara dönüyordum karakter ne tarafa olursa sesler o taraftan gediği için 100% ses te silah sesleri kısık halde oynarsan ct base'den gelen adamların ayak seslerini bile duyabilirsin ancak bir sıkıntı var ayırt edemeyebiliyorsun bazen'de başını ağırtabiliyor çok yüksek ses iyi olduğunu kim söyledi şahsen razer daha iyi marka olarak değil kalite olarak g933'ede baktım orada çok itici ve hoş bir tasarımı yoktu ve bende bunu aldım laf sokmana bayıldım :) çözüm bu sana önerim bundan sonra trapnation kanalını takip etmendir kulaklık fazla titriyormu bu arada yani ben bass sevenlerdenim ve tam bana göre bundan önce asus strix 2.0'ım vardı bunu merak ettim benim razer %100 yapinca kulakdan cikicak gibi oluyor ancak cıkmıyor oynamıyorda ama titremesinden bana öyle geliyor tabi bu onun sucu değil benim ekolizer ayarımdan :) senin testlerinide merak ediyorum cidden enayimiyim değilmiyim merak ettim..

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
O durum banada olmuştu banlanmamıştım sadece duvar arkası sesler duyuyordum arkadaşlarıma diyordum orada orada diye bazen duvarlara dönüyordum karakter ne tarafa olursa sesler o taraftan gediği için 100% ses te silah sesleri kısık halde oynarsan ct base'den gelen adamların ayak seslerini bile duyabilirsin ancak bir sıkıntı var ayırt edemeyebiliyorsun bazen'de başını ağırtabiliyor çok yüksek ses iyi olduğunu kim söyledi şahsen razer daha iyi marka olarak değil kalite olarak g933'ede baktım orada çok itici ve hoş bir tasarımı yoktu ve bende bunu aldım laf sokmana bayıldım :) çözüm bu sana önerim bundan sonra trapnation kanalını takip etmendir kulaklık fazla titriyormu bu arada yani ben bass sevenlerdenim ve tam bana göre bundan önce asus strix 2.0'ım vardı bunu merak ettim benim razer %100 yapinca kulakdan cikicak gibi oluyor ancak cıkmıyor oynamıyorda ama titremesinden bana öyle geliyor tabi bu onun sucu değil benim ekolizer ayarımdan :) senin testlerinide merak ediyorum cidden enayimiyim değilmiyim merak ettim..
Kulaklık aldım ama benim ekolizermiş titremeymiş ne olduğu hakkında bir bilgim yok ben hayatım boyunca ilk defa kulaklık kullandım bukadar iyi

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazılımı varmı ? (Vardır galiba okadar parali ise logitech software de cikiyordur) oradan ayarlari yaparsın razer'da surround ses konumlarını ayarlama vs gibi birçok şey var onlardan bahsediyorum mesela bass oranını tiz 'i vs kendin kulagına göre ayarliyorsun h.o fazla uzatmaya gerek yok bir ara vs yapalim..