bluestorm02
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
bencede güzel olur bu.timur ile beyazıt savaşını anlatabilirsin yanlış hatırlamıyorsam ankara muharebesi diye geçer
bencede güzel olur bu.timur ile beyazıt savaşını anlatabilirsin yanlış hatırlamıyorsam ankara muharebesi diye geçer
Asıl olay bide onun haklı bulma şeyi var bazıları beyazıdı haklı bulurken bazıları Timur u haklı buluyor ben açıkçası timur u haklı buluyorum ne kadar ağır şartlar içeren bir şey önersede sonuçta başta savaşma isteği yoktu savaşı başlatan beyazıd.timur ile beyazıt savaşını anlatabilirsin yanlış hatırlamıyorsam ankara muharebesi diye geçer
MaalesefMS olması zorunlu mu :C
Hmm evet var sanırım bilmiyorum.Osmanlinin ruslara yenildigi savaslarda var
Beni de en etkileyen savaşlardan ve Hatta aynı dönemde (Mehmet döneminde) Vlad ile yapılan savaşta oldukça hoşuma gider şu yaklaşık 20.000 osmanlıyı Kazığa oturtan III.Vlad bilmiyorsan bakmanı öneririmFetih 1453 bir devri kapatıp açan bir savaş hep etkiler beni.
Hemen bakıyorum teşekkürler.timur ile beyazıt savaşını anlatabilirsin yanlış hatırlamıyorsam ankara muharebesi diye geçer
Vovovo süpersin en azından araştırmak zorunda kalmadım.Bölüm 1 İnglind Civil Var (Tanıtım ve genel anlatım sebepleri):Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bölüm 2 (1.)Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bölüm 3 (2.)Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bölüm 4 (3.)Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bölüm 5 Sonuçları
Ek kaynak:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Her bölümü 3-4 part'a bölersin. Oldu mu sana 15-20 bölümlük bu savaşların en kaliteli türkçe savaş serisi![]()
+9 klişe savaşlarFetih 1453 bir devri kapatıp açan bir savaş hep etkiler beni.
Çok bilmiş gibi +9 klişe savaşlar bir devri kapatmış bir savaştır neyin klişesinden bahsediyorsun?+9 klişe savaşlar
heryerde söyleniyor farkındamısınÇok bilmiş gibi +9 klişe savaşlar bir devri kapatmış bir savaştır neyin klişesinden bahsediyorsun?
Her yerde söylenir sonuçta çağ açıyor çağ kapıyor kardeşim benim tercihim budur seni ne ilgilendiriyor sen arkadaşa yardımcı olup savaş yazsana.heryerde söyleniyor farkındamısın