SüperAhmet
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Misakı milli karışanı pis ederim (deniz keyfine .d)
BenGüzel konu fakat bu yazıların hepsini kim okuyacak.
Sicilya'ya göz dikmişsin. Sonra sakatlık çıkmasın :tehdit:Misakı milli karışanı pis ederim (deniz keyfine .d)
![]()
Birde aşırı büyük şekilde saçma olarak haritayı kaplayan ülkeler almayın arkadaşlar herkes küçük bir yerden başlasınSicilya'ya göz dikmişsin. Sonra sakatlık çıkmasın :tehdit:
Ticareti falan ben toplayacağım. Zaten papalığı yönettiğim için tam anlamıyla gerçek bir ülke değilim. Katılım az olacağı için 1 ülkeyi tek bir kişinin yönetmesi daha iyi olur. Ama yakın ülkelerle koalisyon kurup "sen askeriye ile ilgilen, ben ticaret ve teknoloji ile" diyerek birlik kurabilirsin oyun başladıktan sonra.Devletinizin İsmi: Atlantis
Bayrak:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ulusunuzun İsmi: Atlantisliler
Militarizm: %80
Agresiflik: %20
Teknoloji:%80 --- Teknolojim Militarizm'i doğrudan etkiler.
Ülkenizin Haritadaki Yeri:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.(Mavi olan yer rengimin mavi olmasını istiyorum.)
Yönetim Şekli: Krallık (İçinde Krala bağlı meclis yönetimi)
Ek Bilgi: Atlantis, tek amacı teknolojiyi arkasına alarak ordusunu ve halkını güçlendirme amacı olan bir devlettir.
Kraliyet Ailesi tarafından yönetilir. Devlet içinde bulunan Dini Lider, Dini işleri yönetir.
Laik bir devlettir din siyasete karışamaz , Ticareti ön planda tutarak teknolojik gelişmeler için gereken hazineyi ticaretten sağlar.Tam anlamıyla diplomasi ve müzakere ile işlerini çözmeye çalışır son çare olarak askeri anlaşma yoluna gider.
Role play çok fena severim yanlız ticaret para gibi konuları topluyacak bir başkana istiyacımız var ve bir ülkeyi birden fazla kişi yönetebilmeli kral olarak değilde bakan olarak haznedar ordu genarali gibi kişileri forumdan atayalım isteyen olursa @FurdiePascia
Birde aşırı büyük şekilde saçma olarak haritayı kaplayan ülkeler almayın arkadaşlar herkes küçük bir yerden başlasınmaksat role play'se yapalım
Royal Navy yi kuruncac ticareti kim toplayacak görürüz. xDDevletinizin İsmi: Atlantis
Bayrak:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ulusunuzun İsmi: Atlantisliler
Militarizm: %80
Agresiflik: %20
Teknoloji:%80 --- Teknolojim Militarizm'i doğrudan etkiler.
Ülkenizin Haritadaki Yeri:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.(Mavi olan yer rengimin mavi olmasını istiyorum.)
Yönetim Şekli: Krallık (İçinde Krala bağlı meclis yönetimi)
Ek Bilgi: Atlantis, tek amacı teknolojiyi arkasına alarak ordusunu ve halkını güçlendirme amacı olan bir devlettir.
Kraliyet Ailesi tarafından yönetilir. Devlet içinde bulunan Dini Lider, Dini işleri yönetir.
Laik bir devlettir din siyasete karışamaz , Ticareti ön planda tutarak teknolojik gelişmeler için gereken hazineyi ticaretten sağlar.Tam anlamıyla diplomasi ve müzakere ile işlerini çözmeye çalışır son çare olarak askeri anlaşma yoluna gider.
Role play çok fena severim yanlız ticaret para gibi konuları topluyacak bir başkana istiyacımız var ve bir ülkeyi birden fazla kişi yönetebilmeli kral olarak değilde bakan olarak haznedar ordu genarali gibi kişileri forumdan atayalım isteyen olursa @FurdiePascia
Birde aşırı büyük şekilde saçma olarak haritayı kaplayan ülkeler almayın arkadaşlar herkes küçük bir yerden başlasınmaksat role play'se yapalım
Zaten dedim ulan çok olmuş.Hızımı alamayıp ingiltereyi almıştım istek olursa arkadaşlarımdan komutan yada haznedar atamayı istiyorum ve merak etme yeterli sayıda oyuncu bulursun bizim gibi role play seven insan çok forumda sadece tek istediğim ciddi bir role play olması.Ticareti falan ben toplayacağım. Zaten papalığı yönettiğim için tam anlamıyla gerçek bir ülke değilim. Katılım az olacağı için 1 ülkeyi tek bir kişinin yönetmesi daha iyi olur. Ama yakın ülkelerle koalisyon kurup "sen askeriye ile ilgilen, ben ticaret ve teknoloji ile" diyerek birlik kurabilirsin oyun başladıktan sonra.
Herkesin 3 toprak alma hakkı var başlangıçta. Haritayı güncelledim. Senin devletide az çok senin istediğin yerde konumlandırdım.
![]()
Hiçbir şey "x i yaptım y kazandım" şeklinde olmayacak zaten. "X'i denedim" olacak. Onun kazancını yada zararını ben belirleyeceğim. Altın madeni açmaya çalışırken (Eğer orada altın yoksa.) boşa altın madeni açmaya çalışıldığı için zarar edecek, Sabah akşam millete dalan, teknoloji üretmeyen ülkenin teknolojik çalışmaları daha zayıf olacak.Zaten dedim ulan çok olmuş.Hızımı alamayıp ingiltereyi almıştım istek olursa arkadaşlarımdan komutan yada haznedar atamayı istiyorum ve merak etme yeterli sayıda oyuncu bulursun bizim gibi role play seven insan çok forumda sadece tek istediğim ciddi bir role play olması.
@FurdiePascia kaynaklara dayalı olarak maden üretim alım satım yapalım mesela wikiye girip benim olduğum yerde maden varsa ben onu çıkarayım kanıtınıda wikiden gösterim o şekil yani herkes kafasından burda altın var elmas çıktı satıom demesin yada top yaptım hürra olamsın ona bir kural getirirsen iyi olur.
güzel güzel bu kaynakalrı olup olmadığını wikiden mi bakıcaksın ve evet isterse @Minecraftplayerr gelsin sever böyle şeyleri derebeyi yada ayrı krallık kursun öneriyorum @Minecraftplayerr gel oynayalımHiçbir şey "x i yaptım y kazandım" şeklinde olmayacak zaten. "X'i denedim" olacak. Onun kazancını yada zararını ben belirleyeceğim. Altın madeni açmaya çalışırken (Eğer orada altın yoksa.) boşa altın madeni açmaya çalışıldığı için zarar edecek, Sabah akşam millete dalan, teknoloji üretmeyen ülkenin teknolojik çalışmaları daha zayıf olacak.
Eğer istersen derebeylik şeklinde arkadaşlarını derebeyi yapabilirsin. Kendisi yarı özerk yarı bağımsız devletler olarak sana bağlanır. Derebeylerine bakanlık, generallik verebilirsin. (maks. 2 derebeyi 1 krallık için.)
Hacı sadece Sicilya ve Malta yaSicilya'ya göz dikmişsin. Sonra sakatlık çıkmasın :tehdit:
HoşgeldinDevletinizin İsmi:yoğurtistan![]()
Ulusunuzun İsmi:yoğurlular
Militarizm(%):10
Agresiflik(%):25
Ülkenizin Haritadaki Yeri:![]()
Yönetim Şekli:cunhuriyet
Ek Bilgi:yok
güzel güzel bu kaynakalrı olup olmadığını wikiden mi bakıcaksın ve evet isterse @Minecraftplayerr gelsin sever böyle şeyleri derebeyi yada ayrı krallık kursun öneriyorum @Minecraftplayerr gel oynayalım![]()
Hangi ülkeyi yapacaksın ?Gerçek tarihte olan ülkeleri kullanabiliyor muyuz ?
Müslüman mısın yoksa Katolik mi ?Devletin ismi: Colambia
Bayrak:![]()
Ulusun İsmi: Colasus
Militarizm(%):42
Agresiflik(%):25
Ülkenizin Haritadaki Yeri:
![]()
(Yeşil)
Yönetim şekli: Monarşi (Kraliyet)
Ek bilgi: Afrika ve İspanya karması bir devlet