Devletini Kur, Büyü, Savaş veya Yönet - SuperImperial - Risk Online Forum 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece müslüman yada katolik yok devletlerin dini olmak zorundada değil birçok dinde var ona göre seçin dininizi birde o dinde çıkan siyasal sorunalrı göz önüne almayı unutmayın hard role play yapıcaksak örneğin papalığın siyasete karışamsı sizin ülkenizdede gerçekleşebilir :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Katılıyorum. Din bonusları olacak.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Devletinizin İsmi:Angevin Empire
Ulusunuzun İsmi:Angevinler
Militarizm(%):%70
Agresiflik(%):%40
Ülkenizin Haritadaki Yeri: (Yan yana olan 3 şehri boyayın):

Yönetim Şekli:Monaraşi
Ek Bilgi:
(Ek bilgi biraz tarihsele kaçıyor anlatabilirmde anlatmayaiblirimde.)

Böyle birş ey sorun çıkartırmı ?

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Peki dini iç işlerine karıştırmak istemeyenler nolucak birde devletin bir dini olmak zorundamı yani devletin dini olmamasının bir getirisi yok mu ? Dini savaşlara katılmama yada haç'a katılmama yada din adamlarıyla ugrasmama yada dini isyanlar çıkmama olarak ?

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Sadece müslüman yada katolik yok devletlerin dini olmak zorundada değil birçok dinde var ona göre seçin dininizi birde o dinde çıkan siyasal sorunalrı göz önüne almayı unutmayın hard role play yapıcaksak örneğin papalığın siyasete karışamsı sizin ülkenizdede gerçekleşebilir :)
İspanya bir zamanlar Müslümanlaşmıştı ama sonra Frenkler Müslümanları kovdular. Şu anda Frenkler yok yani katolik bir ülke kışkırtmazsa (ki bunun olması için çok kötü bir durumda olmam gerek) barış içinde yaşanıcak. Ayrıca Bu iki kültür birleştiği için ilerleme çok daha hızlı olucak.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sıkıntı olmaz kabul edildi
Devletinizin İsmi:Angevin Empire
Ulusunuzun İsmi:Angevinler
Militarizm(%):%70
Agresiflik(%):%40
Ülkenizin Haritadaki Yeri: (Yan yana olan 3 şehri boyayın):

Yönetim Şekli:Monaraşi
Ek Bilgi:
(Ek bilgi biraz tarihsele kaçıyor anlatabilirmde anlatmayaiblirimde.)

Böyle birş ey sorun çıkartırmı ?

O değil de çoğu forumda bu tarz oyunlar var Harita Oyunu adı altında (sen biliyon o forumları) ve çok güzel işliyor.Burda nedense zor oluyor.
Adam harita görünce "O ne la ben coğrafya sevmem." diyor. Savaş diyince aklına boks geliyor. Ne yapalım.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özel bir chat odası açılabilir.Yada @FurdiePascia Discord odası açsana onun chatlarini ayırırsın genel dünyaticaret chati askeri chat diplomasi chati ve her ülkeye ayrı bir oda açarsın çok iyi olur Discord açmanı tavsiye ederim.
WW2 için grup yada özel bir sistem şart burada zor.

Sıkıntı olmaz kabul edildi

Adam harita görünce "O ne la ben coğrafya sevmem." diyor. Savaş diyince aklına boks geliyor. Ne yapalım.
Bu tür role play oyunlarını seviyorum hele ülke yönetmeli ve haritalı olunca eğlenceli oluyor :)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki dini iç işlerine karıştırmak istemeyenler nolucak birde devletin bir dini olmak zorundamı yani devletin dini olmamasının bir getirisi yok mu ? Dini savaşlara katılmama yada haç'a katılmama yada din adamlarıyla ugrasmama yada dini isyanlar çıkmama olarak ?
Dine karışmayan devletler (Dini yasaklamazlarsa) halka serbestlik tanırlarsa pek bir zararı yok. Ancak papa tarafından korunmuyorlar ve bu halkı biraz mutsuz ediyor. Dini olan ülkede ise bazen zor durumda olsa bile "dini birlik" denilen olay sayesinde + bonuslar kazanıyor. Haçlı seferlerine sebepsiz katılmayan katolik devletler ganimetlerden faydalanamaz. Tabi papa ile olan münakaşalara göre durum değişebilir, aforoz edilebilirler.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dine karışmayan devletler (Dini yasaklamazlarsa) halka serbestlik tanırlarsa pek bir zararı yok. Ancak papa tarafından korunmuyorlar ve bu halkı biraz mutsuz ediyor. Dini olan ülkede ise bazen zor durumda olsa bile "dini birlik" denilen olay sayesinde + bonuslar kazanıyor. Haçlı seferlerine sebepsiz katılmayan katolik devletler ganimetlerden faydalanamaz. Tabi papa ile olan münakaşalara göre durum değişebilir, aforoz edilebilirler.
Atlantislilerin ayrı bir dini inancı vardır bence başka bir din yaratabiliyormuyuz yada alternatif dinler yarata bilirmisin bu role play için :)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Atlantislilerin ayrı bir dini inancı vardır bence başka bir din yaratabiliyormuyuz yada alternatif dinler yarata bilirmisin bu role play için :)
Yeni bir din oluşturabilirsin. Oyun başlamadan oluşturursan ülke topraklarında o dine inanan insanlarda olur. Ama bu durumun İngilteredeki diğer katolik devletle ilişkilerini etkileyebileceğini unutma :)

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Osiris dini iyi guzelde kurallari kralligimi kapsamaz krallik laik olcak cunku ama aynn osiris dini olabilir :)

Olursa bakarizda suan ingilterede baska devlet yok @bluestorm yakin ve komsu olma ihtimalimiz yuzunden osiris dinine senide davet ediyorum kurallarindaki kimseyi oldurme ve aglatma devlet icin gecerli degil burdan direk diplomasi ayarlayak senle baslamadan :)
Yeni bir din oluşturabilirsin. Oyun başlamadan oluşturursan ülke topraklarında o dine inanan insanlarda olur. Ama bu durumun İngilteredeki diğer katolik devletle ilişkilerini etkileyebileceğini unutma :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...