SüperAhmet
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Beni silebilirsin.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
full Discorddayız görmemişim
yeni harita bu.
Beni silebilirsin.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yeni harita bu.
Adana kırallığımı ?Beni silebilirsin.
Evet Adana krallığı.Adana kırallığımı ?
Açık mavi ile Değişik yeşil aşırı yakın hatta sınır değil mi?![]()
Dinler:
Değişik yeşil asddasdfasdfEvet Adana krallığı.
Açık mavi ile Değişik yeşil aşırı yakın hatta sınır değil mi?
Ben neden yokum bide yanlış yere bakmışımLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yeni harita bu.
Sözü üzerine direk olarak yazdım ,_,Katılmak isteyip oyunu tam olarak anlamayanlar dert etmesin. Direkt katılsınlar basit bir oyun olacak.
Oo laik devlet hoş geldinDevletinizin İsmi: Tarhanistan
Ulusunuzun İsmi: Tarhanalılar
Militarizm: %80
Agresiflik: %40
Ülkenizin Haritadaki Yeri:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yönetim Şekli: Laik - Demokratik.
Ek Bilgi: Kadın-Erkek eşitlik hakkının bulunduğu, Din ve devlet işinin ayrıldığı bir yönetim şekline sahiptir.
Tarhanalılar atlara önem verir. Savaşçı olarak özellikle at üstü ( süvarilik ) stilini tercih ederler.
Yay kullanımına önem verirler. Tarhanistanda sıkça yay ve atla ilgili yarışmalar olur. Bireyler ise becerilerine göre ülkede yüksek bir pozisyona ve saygıya sahip olur..
Bu da bayrak ;
![]()
NOT > Ne olduğunu daha çözememiş olmakla birlikte, Kusurlarım için üzgünüm.
Sözü üzerine direk olarak yazdım ,_,
Orası çok büyükde ayaralarlarDevletinizin İsmi: Noglia
Ulusunuzun İsmi: Noglian Halkı (Noglian vatandaş ismi)
Militarizm: %20
Agresiflik: %40
Ülkenizin Haritadaki Yeri:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.(Mor yeri istiyorum sakıncası yoksa)
Yönetim Şekli: Aristokrasi - Otokrasi
Ek Bilgi: Yönetim şekli her ne kadar otokrasi olsa dahi varlıklı insanların da zaman zaman yönetimde söz hakkı vardır. Ülke ticaret ve tarım ile geçimini sağlar. Noglia, çok fazla askere sahip değildir fakat halk felsefe ve bilim ile çok ciddi miktarda ilgilenmektedir. Halkın üst tabakasından kimseler genellikle bir dinin mensubu değildir fakat geri kalan alt tabaka daha çok katolikler ve slavlardan oluşmaktadır.
Bayrak:
![]()
Tarım ülkesiyim ve askeri gücüm düşük, bence vermelilerOrası çok büyükde ayaralarlardaha küçüğünü.