SüperAhmet
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
bu tanıtım konusu değil miydi?
Önce forumdan yapacaktık. Sonra Discord daha kullanışlı olduğu için oraya geçtik.bu tanıtım konusu değil miydi?
Hacı MMORPG???Katılım formu
Din: Bir pagan dini olan Wiccalık. (Vika)
Devletinizin İsmi: Büyülü Orman
Ulusunuzun İsmi: Belli bir ulus adına sahip değil,büyülü ormanda çeşitli özelliklere sahip birçok canlı ve masal kahramanı bulunur.
Militarizm(%): %20
Agresiflik(%): %40
Ülkenizin Haritadaki Yeri: (Yan yana olan 3 şehri boyayın): Mobildeyim
Yönetim Şekli: Krallık,fakat Şeytani Kraliçe olarak kocam olan Kral Leopold'un kalbini sökerek yok ettim.
Ek Bilgi: Büyülü Orman mekanları ,
Agrabah : Bir çöldür.Alaaddin ve çok zehirli Agrabah yılanları burada yaşar.
Camelot: Kral Artur ve en güçlü büyücü olan Merlin burada yaşar. Kral Artur zalim,aptaldır
Sonsuz Orman : Ülkem sadece üç şehirle sınırlandırılsada Sonsuz Orman Kraliçe (BEN) tarafından yapılan bir lanet ile ortaya çıkmıştır. Gerçekte yoktur,Lanet kişi gönderilir .
Arendelle: Buz ve Kar Kraliceleri olan Elsa ve Snow Queen burada buzdan kalelerinde yaşar.
Varolmayan Ülke : Peter Pan ve kontrol ettiği çocuklar burada yaşar. Fakat Peter Pan Rumpelstiltskin (Karanlık olan) tarafından pandoranin kutusuna hapsedilmistir.
Büyülü Orman sonsuz genişliğe sahip,büyü dolu bir diyardır. birçok Krallık olsada hepsi Kraliçeye (Bana) bağlıdır. Kötü Kraliçe (Ben) diyarlardaki en güçlü üçüncü büyücü dür,zalim katı ve intikam peşindedir. Halk isyan çıkaramaz,Tek bir büyü hareketi ile hepsini öldürebilir.
BUYULU ORMANDA SIHRIN ORTAYA CIKISI
Binlerce yıl önce,kavurucu sıcaklığa sahip Agrabah çöllerinde seyahat eden Merlin susuz düşmüştür ve yakarmaya başlamıştır. Tanrilarına yalvardigi an ileride Kutsal Kase belirtmiştir. Su dolu kaseden sadece hak eden kişi icebilecektir. Son gücü ile kaseye koşarak,"izninizle" dedi. Kaseyi kavradı suyu içti ve ilk sihir ortaya çıktı. Merlin yere uzandı. Ellerini yere koydu ve gördü ki çöl olan Agrabah yerini çimen,ağaçlara birakti. Merlin PAGAN Tanrıları tarafından kutsandı. İlk ve en güçlü büyücüdür.
@FurdiePascia
EDIT- Büyülü Orman pasiftir. Kötü Kraliçe olarak ülkeme gelecek saldırıları büyü ile defederim fakat büyülü Orman dışında büyü olmadığından başka ülkelere saldiramam.
Kraliçenin önünde eğil köylüHacı MMORPG???
meh sonunda oyun düzelmiş geri yaz amacım buyduof:
of:
of:
Katılım Formu:
Devletinizin İsmi: Bakü Arap-Azer Devleti
Ulusunuzun İsmi: Arazer
Militarizm(%): 95
Agresiflik(%): 30
Ülkenizin Haritadaki Yeri: (Yan yana olan 3 şehri boyayın):![]()
Yönetim Şekli: Laik,cumhuriyet var ama diktatörlük var
Ek Bilgi: İran tarafından göçen Azerler ve Musul'dan göçen Araplar tarafından kurulan 2 milletli federasyon tipi tek partili cumhuriyet.Halkın çoğunluğu Müslüman ama azıcık da olsa Hristiyan var.
![]()
best paint.net skilzz bayrak veya bayraklı harita üsteyen sülesin
hyr müt olurumKraliçenin önünde eğil köylü
Katılım formu
Din: Bir pagan dini olan Wiccalık. (Vika)
Devletinizin İsmi: Büyülü Orman
Ulusunuzun İsmi: Belli bir ulus adına sahip değil,büyülü ormanda çeşitli özelliklere sahip birçok canlı ve masal kahramanı bulunur.
Militarizm(%): %20
Agresiflik(%): %40
Ülkenizin Haritadaki Yeri: (Yan yana olan 3 şehri boyayın): Mobildeyim
Yönetim Şekli: Krallık,fakat Şeytani Kraliçe olarak kocam olan Kral Leopold'un kalbini sökerek yok ettim.
Ek Bilgi: Büyülü Orman mekanları ,
Agrabah : Bir çöldür.Alaaddin ve çok zehirli Agrabah yılanları burada yaşar.
Camelot: Kral Artur ve en güçlü büyücü olan Merlin burada yaşar. Kral Artur zalim,aptaldır
Sonsuz Orman : Ülkem sadece üç şehirle sınırlandırılsada Sonsuz Orman Kraliçe (BEN) tarafından yapılan bir lanet ile ortaya çıkmıştır. Gerçekte yoktur,Lanet kişi gönderilir .
Arendelle: Buz ve Kar Kraliceleri olan Elsa ve Snow Queen burada buzdan kalelerinde yaşar.
Varolmayan Ülke : Peter Pan ve kontrol ettiği çocuklar burada yaşar. Fakat Peter Pan Rumpelstiltskin (Karanlık olan) tarafından pandoranin kutusuna hapsedilmistir.
Büyülü Orman sonsuz genişliğe sahip,büyü dolu bir diyardır. birçok Krallık olsada hepsi Kraliçeye (Bana) bağlıdır. Kötü Kraliçe (Ben) diyarlardaki en güçlü üçüncü büyücü dür,zalim katı ve intikam peşindedir. Halk isyan çıkaramaz,Tek bir büyü hareketi ile hepsini öldürebilir.
BUYULU ORMANDA SIHRIN ORTAYA CIKISI
Binlerce yıl önce,kavurucu sıcaklığa sahip Agrabah çöllerinde seyahat eden Merlin susuz düşmüştür ve yakarmaya başlamıştır. Tanrilarına yalvardigi an ileride Kutsal Kase belirtmiştir. Su dolu kaseden sadece hak eden kişi icebilecektir. Son gücü ile kaseye koşarak,"izninizle" dedi. Kaseyi kavradı suyu içti ve ilk sihir ortaya çıktı. Merlin yere uzandı. Ellerini yere koydu ve gördü ki çöl olan Agrabah yerini çimen,ağaçlara birakti. Merlin PAGAN Tanrıları tarafından kutsandı. İlk ve en güçlü büyücüdür.
@FurdiePascia
EDIT- Büyülü Orman pasiftir. Kötü Kraliçe olarak ülkeme gelecek saldırıları büyü ile defederim fakat büyülü Orman dışında büyü olmadığından başka ülkelere saldiramam.
ver kardeşine çizsin sonra fotoğrafını yolla o zaman konuşuruz. .dDaha harita bile seçilemezken birde rp yapıcaz.
Yeni harita da geldi.Saçma sapan haritalardan dolayı birdaha girmemek üzere ayrılıyorum.Hacı o harita ne ya kardeşim çiziyor onu.
Grafik tablet yok ki yoksa düz paintable olmayan fotorafta mı oyunayacaksınız? @FurdiePasciaver kardeşine çizsin sonra fotoğrafını yolla o zaman konuşuruz. .d