Sunucu Kurmak İstiyorum!

Scurtel

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Ben bir pvp sunucusu kurmak istiyorum fakat nasıl kendime en güzelinden ve en sağlıklı şekilde güzel bir plugin paketi yaparım bilemiyorum.
Bana plugin paketi yapmak için başvuracağım yolları söylerseniz çok mutlu olurum.
Mesela oyuncuları memnun etmek için 1 değilde 2 görsel plugin ekleyip sunucuyu yormayı mı tercih etmeliyim yoksa sunucuyu yormadan çalıştırmak için gereksiz pluginlerden kaçınmalımıyım. Şimdiden teşekkürler!

S

Switcher

Ziyaretçi
Böyle açacaksan bence hiç açma kendine özgü bir şeyler yapmalısın java bilmiyorsan biraz skript kodla kendine özgü şeyler yap diğerleri için pl kullanabilirsin authme, antihack vb.

Scurtel

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Böyle açacaksan bence hiç açma kendine özgü bir şeyler yapmalısın java bilmiyorsan biraz skript kodla kendine özgü şeyler yap diğerleri için pl kullanabilirsin authme, antihack vb.
Anlatamamış olabilirim fakat bende öyle yapacağım fakat bazı pluginler arasında kararsız oluyorum mesela permissionex ve groupmanager

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle fikir vereyim ben:
1. Asla bir plugini araştırmadan kullanma. Her plugin başka bir plugin ile çakışabilir veya yine başka bir plugin ile aynı işlevi görüyor olabilir.
2. Türk sunucusu açacaksan kesinlikle her kullandığın plugini tamamen Türkçe yapmalısın. Bu sayede "aha login yazıyo Türkçe değil emek verilmemiş" gibi yorumlardan kaçınabilirsin
3. PVP sunucularında Hack dediğimiz şey aşırı fazla bulunuyor. Bu yüzden Hack engelleyen çok fazla yöntem düşünmen lazım. Sadece antihack gibi pluginler yetmiyorlar. Kendin özel olarak bir şey yapmalısın Hack için.
4. Kararsız kaldığın pluginlerde, genel olarak senin işine yarayacak olan ayrıntıların en iyilerini verenleri seçmelisin. Ama onun dışında eğer ikisi tamamen aynı ise daha çok kullanılan plugini tercih et. Çünkü kullanacağın bazı pluginler en çok kullanılan pluginleri kullanıyor olabilirler.

Benim verebileceğim öneriler bunlar. Eğer senin için gereksiz ise bu yorum özür dilerim. Ben elimden geleni yapmaya çalıştım.