[Skript] İstek blok koyunca komut kullandırma.

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
selam arkadaşlar benim aklıma şöyle bi skript geldi elmas blok koyuna /deneme komutunu girecek ama bu komut sadece "deneme" isimli dünyada çalışıack yani ben mesela world dünyasında elmas blok koyunca hiçbi komut girmicek ama deneme dünyasında koyunca giricek yaparsanız çok sevinirim <3

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
birde bu linkteki fotoda lütfen yavaş yaz atılıcaksın diyor bu hangi plugin ?
İyi Forumlar

Son düzenleme:

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
on place of diamond block:
    if player is in world "deneme":
        execute player command "/deneme"
Bir dene bakalım...

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
adamın löpcüğüsün kardeşim tam istedigim gibi çalıştı teşekkür ederim

bide diger soruma yardımcı olurmusun komut spamı yapabilsin oyuncular bunu istiyorumda

yeni konu açmıyım bi sorumdaha varda

- 278 1 Efficiency:3 Silk Touch:1 Unbreaking:3 name:&8&kA_&5Vip&7|_&e&lKazma_&8&kA

kit yazıyorum ellerimle yorula yorula :) da Silk Touch:1 bunu tam olarak nasıl yazmam gerekiyor daha önce hiç kitte ipeksi kullanmadım şimdi server skyblock servet eklesem ne olacak dedimde bi yardımcı olurmusun

son bir sorudaha

- 276 1 Sharpness:5 Unbreaking:4 Knockback:2 FireAspect:2 name:&8&kA_&5BlankVip&7|_&e&lKılıç_&8&kA

bu kitte normalde kırılmazlık 4 kılıç vermesi gerekiyor ama en fazla 3 yapabiliyorum koruma gibi enchleri 5 yapamıyorum bunun çözümü yokmu ?

ipeksi enchi sorununu çözdüm silktouch:1 olacakmış teşekkür ederim son soruma yanıt bulamadım ilgilenirseniz sevinirim :)

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
adamın löpcüğüsün kardeşim tam istedigim gibi çalıştı teşekkür ederim

bide diger soruma yardımcı olurmusun komut spamı yapabilsin oyuncular bunu istiyorumda

yeni konu açmıyım bi sorumdaha varda

- 278 1 Efficiency:3 Silk Touch:1 Unbreaking:3 name:&8&kA_&5Vip&7|_&e&lKazma_&8&kA

kit yazıyorum ellerimle yorula yorula :) da Silk Touch:1 bunu tam olarak nasıl yazmam gerekiyor daha önce hiç kitte ipeksi kullanmadım şimdi server skyblock servet eklesem ne olacak dedimde bi yardımcı olurmusun

son bir sorudaha

- 276 1 Sharpness:5 Unbreaking:4 Knockback:2 FireAspect:2 name:&8&kA_&5BlankVip&7|_&e&lKılıç_&8&kA

bu kitte normalde kırılmazlık 4 kılıç vermesi gerekiyor ama en fazla 3 yapabiliyorum koruma gibi enchleri 5 yapamıyorum bunun çözümü yokmu ?

ipeksi enchi sorununu çözdüm silktouch:1 olacakmış teşekkür ederim son soruma yanıt bulamadım ilgilenirseniz sevinirim :)
O enchant sıkıntıları "Unsafe Enchant" dediğimiz olaydan oluyor. Normal Minecraft içinde yapılamayacak enchantlara izin vermez. O yüzden yapılmıyor. Komut spamı için antispam için kullandığın plugini değiştirmen gerekli. Yani sorunu öyle anladım ben.

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
o enchant işi olmuyorsa gerek yok :) bide kardeşim antispam kullanmıyorumda

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
pluginlerimin fotoğrafını çektim yabancı pluginde yok aslında niye böyle oldu anlamadım

bide yaklaşık 2-3 dakika afk kalınca you have been idle for too long diyip oyundan atıyor

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yok kardeşim spamdan kastım yani şimdi chata yazınca olan degil mesela ard arda deneme deneme deneme yazınca o mesaj geliyor sonrada atıyor komut spamı

NoCheatPlusdan kaynaklanıyormuş spam işini çözdüm teşekkürler

you have been idle for too long bitek bu hata kaldı afk kalınca kick atıyor essentialsadn süresini uzattım ama işe yaramadı