Teşekkürler.ooooo servere bak bee yemede yanında yat
Yedin bitirdin bizi Miraç, teşekkürler.Yeni konseptinde başarılar.
Teşekkürler, iyi oyunlar.faction sunucularının eniyilerinden bir tanesi kalite fark yaratır
Eklenecek yakında.boss ne zaman eklenecek ?
1.Bosslar hala yok ? 2. kim bole bi serverde 2 ay durur en son rütbe olur ? 3. konuyu beğenmedim 4. petleri VIP lere ozel güzelleri yapmışınız 5. sadece VIP lere ozen gostererek cevap veriyonuz oyuncuları geciştirirek 6.Serverin kendi zaten kotü bedavaya versen istemem 7.Sen hic bişeyi beğenmeyip kendi şeyinin beğenilcenimi sanıyon zaten serverin en fazla 2 ay durur kim de 2 ay dururkiEklenecek yakında.
Yazı düzenine bakarak seni hiç ciddiye almıyorum ve seni uğurluyoruz. Herkes Ender ejdarhısana binsin filan istiyorsun galiba? Böyle uçarak savaşmalar filan. PVP den kaçsın herkes değil mi? Sizin gibi insanlar sözde düşünür(!) Düşündüğünü zannedersin anca basit bile düşünemezsin. VIP lere özel çünkü VIP sayısı az ve kontrole almak kolay oluyor. Sunucu açılalı 3 gün olmuş daha beta sürümünde istersem tüm şeyleri silerim eklenecek derim. Bir problemin mi var? Beta sürüm ne demek haberinde yoktur ki senin. Nereden olucak? "/walls" ile yapılan yapılar dışında komut bilmezsiniz. Gider her şeyi alıntı yaparsınız. Neyin kafası ki bu? 2 ay durmak ise tercih meselesi. Herkes sizin gibi akıllı(!) Bir şeyi beğenmediğim güzel bir şey yapmadığım anlamına gelmez. Her şeyi beğenmek zorunda değildir kimse. Sen bile beğenmek zorunda değilsin. Ancak cidden böyle kalitesiz yazıları dikkate bile almak istemiyoruz. Yazının 10 da 5 i "Kim 2 ay duruki zammmmmmkiiiiiiiiii sen beğenmedim bende beğenmedim." şeklinde oluştuğu için daha fazla muhattap olmayalım.1.Bosslar hala yok ? 2. kim bole bi serverde 2 ay durur en son rütbe olur ? 3. konuyu beğenmedim 4. petleri VIP lere ozel güzelleri yapmışınız 5. sadece VIP lere ozen gostererek cevap veriyonuz oyuncuları geciştirirek 6.Serverin kendi zaten kotü bedavaya versen istemem 7.Sen hic bişeyi beğenmeyip kendi şeyinin beğenilcenimi sanıyon zaten serverin en fazla 2 ay durur kim de 2 ay dururki
sadece 1 satırını okudum bence oda mantıklı bi fikirdi mesala zümrüt sunucuda ole sende Beta sürümden haberim var ve minecraft cıktıgından beri oynuyon senin mineciraft demen ise minegraft olabilir yani emin dilimYazı düzenine bakarak seni hiç ciddiye almıyorum ve seni uğurluyoruz. Herkes Ender ejdarhısana binsin filan istiyorsun galiba? Böyle uçarak savaşmalar filan. PVP den kaçsın herkes değil mi? Sizin gibi insanlar sözde düşünür(!) Düşündüğünü zannedersin anca basit bile düşünemezsin. VIP lere özel çünkü VIP sayısı az ve kontrole almak kolay oluyor. Sunucu açılalı 3 gün olmuş daha beta sürümünde istersem tüm şeyleri silerim eklenecek derim. Bir problemin mi var? Beta sürüm ne demek haberinde yoktur ki senin. Nereden olucak? "/walls" ile yapılan yapılar dışında komut bilmezsiniz. Gider her şeyi alıntı yaparsınız. Neyin kafası ki bu? 2 ay durmak ise tercih meselesi. Herkes sizin gibi akıllı(!) Bir şeyi beğenmediğim güzel bir şey yapmadığım anlamına gelmez. Her şeyi beğenmek zorunda değildir kimse. Sen bile beğenmek zorunda değilsin. Ancak cidden böyle kalitesiz yazıları dikkate bile almak istemiyoruz. Yazının 10 da 5 i "Kim 2 ay duruki zammmmmmkiiiiiiiiii sen beğenmedim bende beğenmedim." şeklinde oluştuğu için daha fazla muhattap olmayalım.
Beta kelimesinin anlamını bilmediğinden bahsediyorum.sadece 1 satırını okudum bence oda mantıklı bi fikirdi mesala zümrüt sunucuda ole sende Beta sürümden haberim var ve minecraft cıktıgından beri oynuyon senin mineciraft demen ise minegraft olabilir yani emin dilim
Biliyoz Dedik ya karadeşim sen biliyonmu merak ettim onu soruyomBeta kelimesinin anlamını bilmediğinden bahsediyorum.