MegaCrafter
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba. Yakın zamanda Youtube için yeni bir görünüş gelmedi. Ama şimdi gelecek. Henüz geliştirilme aşamasında olduğu söyleniyor. Yakın zamanda genel görünüme açılacakmış. Ben bunu geçen gün kazayla gördüm ve araştırdım. Eğer yeni görüntüyü görmek isterseniz bir resim atayım:
Biraz reklam oldu gibi ama boşverin. Eğer siz de bunu deneyim etmek istiyorsanız yapmanız gerekenler çok basit.
Youtube'u gizli modda açın veya oturumdan çıkın. Oturum açık iken çalışmıyor. Sonra F12 veya ctrl+shift+ı ile Geliştirici Aletleri bölümünü açın. Oradan Console kısmına gelin. Sonra da aşağıdaki komutu girin:
document.cookie="VISITOR_INFO1_LIVE=Qa1hUZu3gtk;path=/;domain=
Bu komut sayesinde şimdilik sadece geliştiricilerin görebileceği görünüme erişmiş oluyorsunuz. İsterseniz bir deneyin...
Not: Sayfayı yeniden başlatmanız gerekiyor bu komuttan sonra...
Biraz reklam oldu gibi ama boşverin. Eğer siz de bunu deneyim etmek istiyorsanız yapmanız gerekenler çok basit.
Youtube'u gizli modda açın veya oturumdan çıkın. Oturum açık iken çalışmıyor. Sonra F12 veya ctrl+shift+ı ile Geliştirici Aletleri bölümünü açın. Oradan Console kısmına gelin. Sonra da aşağıdaki komutu girin:
document.cookie="VISITOR_INFO1_LIVE=Qa1hUZu3gtk;path=/;domain=
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
";Bu komut sayesinde şimdilik sadece geliştiricilerin görebileceği görünüme erişmiş oluyorsunuz. İsterseniz bir deneyin...
Not: Sayfayı yeniden başlatmanız gerekiyor bu komuttan sonra...