Hadi Yetkilileri Eleştirelim (Bunada İzin Verin Artık)

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Konuyla ilgili görüşünü hakaret etmeden belirtecek insanlar varsa bu konu üzerinde belirtsin banlanma korkunuz olmasın.

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yav arkadaş neden böyle çekişip duruyorsunuz. anlam vermiyorum. insanları üstüne durduk yere suç atmanıza gerek yok.
Yönetimi hataları elbet olabilir. fakat sizinde hatanız olabilir düzgün bir üslup ile üst yönetime özel bir şekilde şikayetiniz veya herhangi bir konuyu söylerseniz yönetim zaten size gerekli cevabi düzgün bir şekilde verecektir. böyle olaylar olmayacaktır.
Yani orta yere pat diye böyle konuları açmak iyi değil.
Son olarak benim konu ile alakam yok hadi gittim ben :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam benim anlamadığım olay uyarılar zaten profilde yazmıyor mu ? Neyin gizliliği oluyor bu.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuya bak nerelere çekilmiş, burası devlet dairesimi arkadaş darbeden tut neler giydirilmiş. Gelmiş burda eski yönetimin daha iyi olduğunu söyleyen bile var emin ol, şu an başta olan ekib görebilceğiniz en insiyatifli ekiptir. Exo'da sizin yaşlarınızda, aranızda çok bi yaş farkı yok, onunda hata payı olabilir bu kadar yüklenmenize gerek yok, adam lys stresinden çıkmış siz bu arkadaşlara yardımcı olcağınıza saçma sapan köstek oluyorsunuz, bunları yazanlarda forumun eski üyeleri...