Hadi Yetkilileri Eleştirelim (Bunada İzin Verin Artık)

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
@SecretForest kendisine emanet edilen görev sırasında bir raporun resimi alarak açıkca paylaşmış ve yönetimin en önemli gizlilik kuralını ihlal etmiştir. hiçbir şekilde tasvip edilemeyecek bu olay neticesinde hesabının foruma girşi kalıcı olarka yasaklanmıştır.
Bunun dışında hala varsa bir derdi olan özel mesaj yolu ile anlata bilir, eleştiri kabul etmiyorlar hep onlar haklı çıkıyor gibi düşence yapısına sahip arkadaşlar özellikle bekliyorum buyrun gelin derdiniz neyse anlatın çözelim.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Exo bey hakaret ediyor ve biz suçlu oluyor, biz başkalarını kötülüyoruz. Yeni kuralları açıklıyorum.

1- Yönetim her zaman suçsuzdur
2- Yönetim her zaman haklıdır
3- Yönetimin yaptığı her şey kusursuzdur
4- İlk 3 madde ne olursa olsun doğrudur

Moderatör tarafından düzenlendi:

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Herkes @Exo gibi insan. Herkes bir yerden sonra sinirlenebilir ya da ufak tefek hakaretler edebilir. Evet hoş bir davranış değil ama kimse hayatında böyle sözler kullanmamış gibi davranmamalı...
Senin yaptığın ise birini kuyusunu kazamaya çalışmak. Kazarsın edersin ama en sonunda sen düşersin.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes @Exo gibi insan. Herkes bir yerden sonra sinirlenebilir ya da ufak tefek hakaretler edebilir. Evet hoş bir davranış değil ama kimse hayatında böyle sözler kullanmamış gibi davranmamalı...
Senin yaptığın ise birini kuyusunu kazamaya çalışmak. Kazarsın edersin ama en sonunda sen düşersin.
O sinirlenip hakaret edebilir. Ama biz o hakareti edemeyiz işte. Sorun orada.

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kitlenin ilgisini çeken başka bir şey olmayınca durum buralara kadar vardı; yöneticilere sarmak en son bu olay hsbas gitmeden önce olmuştu.

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
O sinirlenip hakaret edebilir. Ama biz o hakareti edemeyiz işte. Sorun orada.
Bende ettim eski hesabımda. Bezen uyarıda aldım ama bazende almadım.
Her iki tarafta da hata var.
Elbet olayın böyle sonuçlanması güzel değil ve ben desteklemiyorum ama forum yöneticileri istediğini istediği yoldan yapabilir. Ayrıca yetkililer büyük yaştaki kişilerden (büyük bir kısmı) oluşuyor. Elbette hayatla ilgili tecrübeleri olmuştur.
Tekrarlıyım sonra arkamdan sövmesinler:
Ben böyle yapmazdım ama yöneticiler buna karar kırmış.
Benim fikrim @Exo ve @SecretForest barışıp bu olaylar tatlıya bağlanmalı.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hepinize merhabalar. Paylaştığınız resimlerle ilgili olarak sarfetmem gereken bir kaç cümle bulunuyor ve sizi bu bana bir darbe indirmek için böyle bir çaba sarfetmenizi takdir ediyorum. Siz bir hikayenin sadece "ve onu öldürdü" kelimesine bakarak bu cümleyi sarfeden kahramanı bilerek ve hikayenin geri kalanıyla alakalı bir fikriniz yokken o kişiyi suçlayabilirmisiniz? Hikayenin belkide masum tarafı o ve nefsi müdafaa sonucunda o kişiyi öldürdü. Peki şimdi bu kahraman suçlumudur yoksa masummudur? Yaptığınız medyanın bir taktiği olup insanlara göstermek istediklerinizi gösteriyorsunuz. Tıpkı aşağıdaki resimdeki gibi. Sağ taraf iyi yönünü sol taraf kötü yönünü ve ortasıda hikayenin tamamını göstermektedir.
Sizin yaptığınızda yukarıda belirtmiş olduğum eylemdir. İkinci savunmam ise bu mesajları yazmış olduğum tarihte yönetimde ben bulunmuyordum ve o zamanın yöneticileri bana bir cezayı gerekli görmediyse bunun suçlusu benmiyim eski yönetim mi? Mesajları tek tek ele alırsak konudaki 2. mesajda bana göre bir hakaret bulunmuyor, görmüş olacağınız gibi "geri zekalı" kelimesinde geri ve zekalı'yı ayırmış bulunuyorum. Yani bir hakaret olarak değil troll ve gereksiz bir konunun sahibinin bulunduğu zeka durumunu belirtmek amacıyla yazılmıştır. Tartışmaya açıktır gerekicekse bende uyarımı alayım, sonuçta istediğiniz hepimizin aynı kefende olması değil mi? Üçüncü mesajımda ise tekrar sadece troll amacıyla açılmış bir konuya cevap veriyorum ve ek olarak o tarihte yönetici olmadığımı üsteleyerek belirtiyorum. O dönemin yöneticileri bana bir uyarı ve ceza vermediyse tekrardan soruyorum bu benim suçum mu?

Sizin sızdırdığınız resim üyelerin erişimi olmayan rapor sistemi adını verdiğimiz bir bölüm. Siz gidip uyarıyı görüntüleyebilirsiniz ancak size güvenip verdiğimiz bir görevi kendi çıkarlarınız uğruna kötüye kullanarak bilgi sızdırıyorsunuz peki siz mi haklısınız biz mi? Xenforonun tek bilgisayardan 2 hesaba izin verdiğini sizde herkesin bildiği kadar iyi biliyorsunuz. Gizli sekme açmanız yeterli değilmi zaten bu olay için? Diyelim ki siz yan hesap olarak kullanmadınız peki bu resimleri paylaşmakla hala suçlu olmuyormusunuz? Burada ben yukarıdakı agrasif mesajlarımdan dolayı bütün forumdan özür diliyorum ve gerekiyorsa yönetim ekibi beni görevimden uzaklaştırabilir ancak algı değiştirmek amacıyla yapılan bir mesaja bakarak beni yargılamanız beni üzecektir. Kimse kusura bakmasın ben beni bu şekilde aşağılayan kimseyle barışmayı geçin yüzüne bakmam. Son bir düzenleme yaparak resim ekliyorum. Aradaki farkı anlayana.
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az!

Son düzenleme:

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hepinize merhabalar. Paylaştığınız resimlerle ilgili olarak sarfetmem gereken bir kaç cümle bulunuyor ve sizi bu bana bir darbe indirmek için böyle bir çaba sarfetmenizi takdir ediyorum. Siz bir hikayenin sadece "ve onu öldürdü" kelimesine bakarak bu cümleyi sarfeden kahramanı bilerek ve hikayenin geri kalanıyla alakalı bir fikriniz yokken o kişiyi suçlayabilirmisiniz? Hikayenin belkide masum tarafı o ve nefsi müdafaa sonucunda o kişiyi öldürdü. Peki şimdi bu kahraman suçlumudur yoksa masummudur? Yaptığınız medyanın bir taktiği olup insanlara göstermek istediklerinizi gösteriyorsunuz. Tıpkı aşağıdaki resimdeki gibi. Sağ taraf iyi yönünü sol taraf kötü yönünü ve ortasıda hikayenin tamamını göstermektedir.
Sizin yaptığınızda yukarıda belirtmiş olduğum eylemdir. İkinci savunmam ise bu mesajları yazmış olduğum tarihte yönetimde ben bulunmuyordum ve o zamanın yöneticileri bana bir cezayı gerekli görmediyse bunun suçlusu benmiyim eski yönetim mi? Mesajları tek tek ele alırsak konudaki 2. mesajda bana göre bir hakaret bulunmuyor, görmüş olacağınız gibi "geri zekalı" kelimesinde geri ve zekalı'yı ayırmış bulunuyorum. Yani bir hakaret olarak değil troll ve gereksiz bir konunun sahibinin bulunduğu zeka durumunu belirtmek amacıyla yazılmıştır. Tartışmaya açıktır gerekicekse bende uyarımı alayım, sonuçta istediğiniz hepimizin aynı kefende olması değil mi? Üçüncü mesajımda ise tekrar sadece troll amacıyla açılmış bir konuya cevap veriyorum ve ek olarak o tarihte yönetici olmadığımı üsteleyerek belirtiyorum. O dönemin yöneticileri bana bir uyarı ve ceza vermediyse tekrardan soruyorum bu benim suçum mu?

Sizin sızdırdığınız resim üyelerin erişimi olmayan rapor sistemi adını verdiğimiz bir bölüm. Siz gidip uyarıyı görüntüleyebilirsiniz ancak size güvenip verdiğimiz bir görevi kendi çıkarlarınız uğruna kötüye kullanarak bilgi sızdırıyorsunuz peki siz mi haklısınız biz mi? Xenforonun tek bilgisayardan 2 hesaba izin verdiğini sizde herkesin bildiği kadar iyi biliyorsunuz. Gizli sekme açmanız yeterli değilmi zaten bu olay için? Diyelim ki siz yan hesap olarak kullanmadınız peki bu resimleri paylaşmakla hala suçlu olmuyormusunuz? Burada ben yukarıdakı agrasif mesajlarımdan dolayı bütün forumdan özür diliyorum ve gerekiyorsa yönetim ekibi beni görevimden uzaklaştırabilir ancak algı değiştirmek amacıyla yapılan bir mesaja bakarak beni yargılamanız beni üzecektir. Kimse kusura bakmasın ben beni bu şekilde aşağılayan kimseyle barışmayı geçin yüzüne bakmam.​
GG WP. Hadi bakalım, 3 kitap sayfası dolduracak yazıyı okuyalım :ci:

Okudum. Dipnot olarak, aynı anda 2 forum hesabına giriliyor :p