- En iyi cevaplar
- 0
Sunucumun bazı özelliklerini tanıttım , yapım aşamasında.
Son düzenleme:
Farkındayım , fakat tek başıma sunucu üzerinde çalışıyorum. Malesef haritayı hazır kullandım. Daha ileriki süreçlerde sunucuyu açtıktan sonra para ile Erabor dağının haritasını yaptırmayı planlıyorum. Değerli yorumun için teşekkür ederimBuildler geçmişi olan bir sunucuya göre çok kötü.
İçeride lapis yokBir umut lapissiz bir sunucu mu çıkar mı diye daldım içeri.
Videoyu neredeyse tamamen izledim. -/warp lapis yazdığınız yerde kapattım videoyu ,_,
bağzı kelimesi bazı diye yazılıyor ^.^
Başarılar.
Ne fark eder sonuçta ekonomi tarım hayvancılık gibi gerçekçi unsurlar yerine saçma sapan kazdığımız bloklara dayanıyor ,_,İçeride lapis yokSunucuya giren herkes direk /warp lapis olarak gitmeye çalışacağı için öyle yaptım warpın ismini. İçeride kömür var. Yorumun için teşekkür ederim
![]()
Tarım & Hayvancılık için de bir şeyler yapmayı planlıyorum. Maden olayına gelir isek. Malesef oyuncu kitlemiz ortada.Ne fark eder sonuçta ekonomi tarım hayvancılık gibi gerçekçi unsurlar yerine saçma sapan kazdığımız bloklara dayanıyor ,_,
Yukarıda belirttiğim gibi , tek başıma olduğum için harita yapamıyorum zaten yani hazır indirdim. Sistemlere gelir isek , daha yeni yeni yapıyorum. İleride daha iyi şeyler yaparım inşallah.Kaliteli bir sunucu değil malesef. Buildler, warp lapis, sistemler vb.
Ben bir Lapissiz ve Hammaddesiz sunucu deniyorum. Oyuncular PVP'nin kapalı olduğu Hammadde Dünyasında survival olarak kasılıyor. Hazır olduklarında ise PVP nin açık olduğu Klan Dünyasında klanını kuruyor.Ne fark eder sonuçta ekonomi tarım hayvancılık gibi gerçekçi unsurlar yerine saçma sapan kazdığımız bloklara dayanıyor ,_,