Eklentilerimizin Tanıtım Videosu

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Buildler geçmişi olan bir sunucuya göre çok kötü.
Farkındayım , fakat tek başıma sunucu üzerinde çalışıyorum. Malesef haritayı hazır kullandım. Daha ileriki süreçlerde sunucuyu açtıktan sonra para ile Erabor dağının haritasını yaptırmayı planlıyorum. Değerli yorumun için teşekkür ederim :)

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir umut lapissiz bir sunucu mu çıkar mı diye daldım içeri.
Videoyu neredeyse tamamen izledim. -/warp lapis yazdığınız yerde kapattım videoyu ,_,
bağzı kelimesi bazı diye yazılıyor ^.^

Başarılar.

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Bir umut lapissiz bir sunucu mu çıkar mı diye daldım içeri.
Videoyu neredeyse tamamen izledim. -/warp lapis yazdığınız yerde kapattım videoyu ,_,
bağzı kelimesi bazı diye yazılıyor ^.^

Başarılar.
İçeride lapis yok :D Sunucuya giren herkes direk /warp lapis olarak gitmeye çalışacağı için öyle yaptım warpın ismini. İçeride kömür var. Yorumun için teşekkür ederim :)

atrea

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne fark eder sonuçta ekonomi tarım hayvancılık gibi gerçekçi unsurlar yerine saçma sapan kazdığımız bloklara dayanıyor ,_,
Ben bir Lapissiz ve Hammaddesiz sunucu deniyorum. Oyuncular PVP'nin kapalı olduğu Hammadde Dünyasında survival olarak kasılıyor. Hazır olduklarında ise PVP nin açık olduğu Klan Dünyasında klanını kuruyor.
https://forum.gamer.com.tr/konu/muk...-sacmaligi-yok-hammadde-sacmaligi-yok.348633/

Konuyu amatör sunuculara açtım. Çünkğ gerçekten amatörüm ve bir yardımcım olmadı.