Maske, fiki lazımda Yapabilecek gelsin=Üşenmeyin pls=

cN_LuNaFiXi_AniMeXs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayal gücü yüksek vasa ,bana fiki veebilimi.. daha çok yuz hatlaında sıkıntı çekiyoumda. bu aada tamamen sıadışı olmalı clasik deil yani (bi tabak iki delik olmucak) bi yede gomuş olabili FAKAT çizgi yada filmden alınmışş olmasın pls. maske beyaz çalışıyoum genelde gülen suat yada ağız yok çizebilen atasa seviniim.(byapabilecek vamıdı:ha:)
Not:Bu arada renkli olması geekmiyo şekili yete

Son düzenleme:

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Klavyen bozuksa bile alternatifleri var. İnternetten sanal klavye indirebilirsin. Yeni bir klavye satın alıp onu kullanabilirsin. Yada herhangi bir konuya dalıp herhangi bir cümledeki r harfini kopyalayabilirsin. R kullanman gereken yerde ctrl v yaparsın olur biter.
Kesinlikle her konuda r harfi bulabilirsin. Zor bir şey değil ;_; bu cümlede bile sayamadığım kadar '' R '' harfi var ;_;

Son düzenleme:

cN_LuNaFiXi_AniMeXs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Klavyen bozuksa bile alternatifleri var. İnternetten sanal klavye indirebilirsin. Yeni bir klavye satın alıp onu kullanabilirsin. Yada herhangi bir konuya dalıp herhangi bir cümledeki r harfini kopyalayabilirsin. R kullanman gereken yerde ctrl v yaparsın olur biter.
Kesinlikle her konuda r harfi bulabilirsin. Zor bir şey değil ;_; bu cümlede bile sayamadığım kadar '' R '' harfi var ;_;

(foto için sağ ol)he yazışta ben ctl v yapamam deniyoum bzn ama zo oluyo

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
olm ya hekese soluyimmi klavye gg
Diger Konuda Farkettim

Haklısın Ama Belki Arkadaşın Yeni Klavye Almak İçin Durumu Yok Sanal Klavye Kullanmak Zor Geliyor Fareden Teker Teker Tıklamak Sıkıcı Şahsen Bide Sen Allah İçin 1-2 Gün Boyunca Her R Harfi İcin Ctrl+V Yap Bakalım Nasıl Zor Olucak :D

r leri söyleyemiyor arkadaş ._.
Bu da neüy!? :)
PHP:
Söyleyemiyor Anlayışla Karşılarım Ama Yazamamak Büyük Bi Salaklık
PHP:
Burda Arkadaşa Salak Demeye Çalışmadım Onun Klavyesi Bozuk Yanlış Anlaşılma Olmasın

B3ta

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim gözlerim yerinden çıktı emeklilik istiyor, senin yazım hatası yüzünden banlanman lazım.

Son düzenleme: