Uzun Bir Aradan Sonra Yaptığım İlk Adam Akıllı Skript

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese tekrardan merhabalar.
Beni tanıyanınız vardır tanımayanınızla da tanışırız.
Neyse konumuzda geçelim:

Çok uzun bir aradan sonra hamachili serverde bir sunucu üzerinde çalışıyorum.
Sunucumda gerekli olan ve başka sunucular için de gerekli olabilecek bir skript yaptım.
Bu skriptle tabelaya bir kere tıkladıktan sonra bidaha tıklayamamınızı sağlıyor kısacası.
Sunucumu bitirdikten sonra az bir masrafla iyi bişeyler yapmayı düşünüyorum.
Az bi eksikleri kaldı ondan sonra açmayı düşünüyorum
Buyrun kodumuz
Kod:
on rightclick on sign:
    if line 1 is "&9&lSu Tikla Sec!":
    else:
        cancel event
    if {elementkullanma.%player%} is not set:
        set {elementkullanma.%player%} to 1
        execute console command "manuadd %player% Su"
        execute console command "bending choose %player% Water"
        execute console command "warp bilgi %player%"
        send "&9Su elementinde bol sans!"
    else:
        cancel event
        send "&aZaten element sectin" to player
Not:İndirme linki koymadım gerek de yok zaten
Skript gereksiz falan çok kolay falan demeyin.
İlk yaptığım skript gibi bir şey ciddi anlamda
O yüzden ona göre yorum yaparsanız sevinirim

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
ProjectKorra eklentisi için BendingSigns adlı bir eklenti mevcut, bunu indirerek çok daha kolay işler yapabilirsin. Ve evet sadece 1 kere tıklamalarını da sağlayabiliyorsun.

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ProjectKorra eklentisi için BendingSigns adlı bir eklenti mevcut, bunu indirerek çok daha kolay işler yapabilirsin. Ve evet sadece 1 kere tıklamalarını da sağlayabiliyorsun.
Zaten kullandigim plugin o ama ben gene de kendi uğraşlarımla bişeyler yapmaya çalışıyorum. Skript alıştırması gibi bir şey ama önerin için teşekkür ederim :)

Zaten kullandigim plugin o ama ben gene de kendi uğraşlarımla bişeyler yapmaya çalışıyorum. Skript alıştırması gibi bir şey ama önerin için teşekkür ederim :)
Zaten bu skript bu amaç için yapıldı ama başka çeşitli amaçları da olabilir örneğin kit alırken özel bir eventte sadece bir kere gitmelerini sağlamak için yani kısacası tek seferde yapılabilecek her şey için bu skript kullanılabilir. Çok yönlü bir skript. Kısa bir editle her türlü şekle sokulabilir.

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5

Zaten bu skript bu amaç için yapıldı ama başka çeşitli amaçları da olabilir örneğin kit alırken özel bir eventte sadece bir kere gitmelerini sağlamak için yani kısacası tek seferde yapılabilecek her şey için bu skript kullanılabilir. Çok yönlü bir skript. Kısa bir editle her türlü şekle sokulabilir.
BendingSings eklentisini bilmiyorsundur diye yazdım kolaylık olsun sana diye sadece

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
BendingSings eklentisini bilmiyorsundur diye yazdım kolaylık olsun sana diye sadece
Bilmiyodum gerçekten :D Teşekkür de ettim zaten yardım etme amacının olduğunu da biliyorum ben sadece o skriptle element seçmelerini sağlamıyorum aynı anda Su adında gruba ekliyorum onları su için ayrı özellikler var sonra da onları bilgiye ışınlamalarını sağlıyorum çok yönlü bi skript bence

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Bilmiyodum gerçekten :D Teşekkür de ettim zaten yardım etme amacının olduğunu da biliyorum ben sadece o skriptle element seçmelerini sağlamıyorum aynı anda Su adında gruba ekliyorum onları su için ayrı özellikler var sonra da onları bilgiye ışınlamalarını sağlıyorum çok yönlü bi skript bence
CommandsSigns ve ChooseExecutor'u birleştirerek aynı şeyi yapabilirsin ,_,

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
CommandsSigns ve ChooseExecutor'u birleştirerek aynı şeyi yapabilirsin ,_,
Skript şu anda yapılmış bitmiş. Senin yapacağın tek şey şu anda skripti yorumlamak (nasıl olmuş, iyi olmuş, eksikleri var v.b v.b). Yaptıktan sonra bunları göstermenin bi anlamı olmadığını düşünüyorum gene de teşekkürler

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Skript şu anda yapılmış bitmiş. Senin yapacağın tek şey şu anda skripti yorumlamak (nasıl olmuş, iyi olmuş, eksikleri var v.b v.b). Yaptıktan sonra bunları göstermenin bi anlamı olmadığını düşünüyorum gene de teşekkürler
Eklenti sunucunu Skriptten daha az yorar ama.