Her şeyden çok çabuk sıkılıyorum, her şey sıkıcı geliyor.

Tros

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bir uğraş, hobi önerisi olacak olan var mı?

Bilgisayarda önce normal programlama sonra oyun programlama sonra web programlama sonra tasarım grafik gibi şeylere kalkıştım başardımda ama sonra sıkıldım. Her oyunu açıyorum 10 dk oynuyorum kapatıyorum. Kitap okurkende aynı hemen açıyorum kapatıyorum. Bunun için önerisi falan olan var mı?

Dizide izliyorum arrow, ancak 4.sezonda sıkıcı geldi . Dizi izlemekde sıkıcı. Filmde. Dışarı çıkıyorum arkadaşlarım 2-3 tane onlarda benim gibi evden çıkmıyorlar.

sizce bu bir hastalık mı ?

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Eline bir basketbol topu al, tak kulaklığı, çık dışarı dünyalar senin olsun.:para:

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
kendini camdan at birine söle arkandan bilgisayarı atsın

cidden sıkıntı krdş bir psikoloğa gitmeni tavsiye ederim

Moderatör tarafından düzenlendi:

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bizim burdakiler 7/24 çekiyorlar. Ben ne yapayım hocam.

*müzik dinliyorlar fakat kulaklıksız ._.
Elbet düzgün arkadaşlık kurabileceğin kimseler vardır oralarda. Çekingenliğin var ise onu yenip ortamı bulduktan sonra "Merhaba, aranıza katılabilir miyim?" demen yeterli. Doğru sosyalliğin*7/24 Çeken Ayan Kısmı Dışında Kalıyor Bu Doğru Sosyallik* olmanın masraf dışında başka kötü yanı yok. *Tekrar Money:para:

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum bir iş sahibimisin bilmiyorum ama ben bir işte çalıştığım zaman böyle dertlerim olmuyordu. Kendi alının teriyle para kazanmak en eğlenceli şeydir.Sonra o kazandığın parayla istediğin bir şeyi almak kimseden borç almadan muhtaç olmadan.Eğer iş sahibi değilsen zamanını iyi değerlendir iş sahibi olduğunda bir kitabı açacak bile zamanın olmayabilir. Kolay gelsin.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elbet düzgün arkadaşlık kurabileceğin kimseler vardır oralarda. Çekingenliğin var ise onu yenip ortamı bulduktan sonra "Merhaba, aranıza katılabilir miyim?" demen yeterli. Doğru sosyalliğin*7/24 Çeken Ayan Kısmı Dışında Kalıyor Bu Doğru Sosyallik* olmanın masraf dışında başka kötü yanı yok. *Tekrar Money:para:
Yok zamqi sanmıyorum hiç orada düzgün insan bulabileceğimi. Baya uzakta bir yerde takıldığım kişiler var fakat uzak olduğundan arada bir gidebiliyorum ._.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Harbiden anlamak istemiyorsunuz galiba :/ bu tür şeylerin nedeni kafanın patlamak üzere olmasından kaynaklanır gidip parkta otur veya yürü koş bi şeyler yap tak kulaklığını bukadar basit 1 saatte kafan boşalmış hissedeceksin.

oky9456

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Pokemon go tavsiye ederim eve girmek istemeyeceksin yanına bir arkadaş bul dolaşın

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Bu sıkıntı ders çalışırken devam ediyorsa başında büyük bir bela var, ritalin kullanabilirsin dikkat eksikliğine güzel bir çözüm ama reçeteli bir ilaç olduğu için doktora gözükmen gerekli.

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Arrow'un 4. sezonu zaten sıkıcı merak etme :) Pretty Little Liars izle. Kız dizisi diyenler var ancak izlersen öyle olmadıgını anlarsın, acayip sarıyor.

Tros

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu sıkıntı ders çalışırken devam ediyorsa başında büyük bir bela var, ritalin kullanabilirsin dikkat eksikliğine güzel bir çözüm ama reçeteli bir ilaç olduğu için doktora gözükmen gerekli.
Hiç ders çalışmadım ama oda sıkıcı geliyor :'(

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
MmoRpg bir oyuna başla zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsun denenmiş onaylanmış bir tavsiyedir :p