Skript'e Başlıyorum

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Skript Yazmaya Başlamaya karar verdim nasıl yapıcam yardımcı olabilirmisiniz
Not : ( Lütfen Sohbet Havasında Olsun Konuyu Taşımasınlar :D )

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk önce kendine .sk uzantılı bir dosya aç. Sonra (ki büyük ihtimal ingilizcen vardır) njol.ch yada forumumuzdaki skriptleri inceleyerek ne nerden gelmiş nasıl yapılmış öğrenebilirsin. Sonra aklına eseni yap :para:

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi Bir Kaç Deneme Ve Skript Yazıcam Size Yaptıklarımı Bu Konu Altından Atarım :D

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Discorda gelin isterseniz hem konuşur hem bişeyler yaparız :D ordan anlatırsınız daha içerikli

Tros

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Skript öğreneceğine, bence kodlama dili öğren daha faydalı olur. Daha geniş bir skalada iş yapabilirsin. Ama karar senin.

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript öğreneceğine, bence kodlama dili öğren daha faydalı olur. Daha geniş bir skalada iş yapabilirsin. Ama karar senin.
Zaten şu an Çalıştığım Kodlama Dilleri Var (Python , C# , PHP gibi dillere başladım geliştiriyorum kendimi ) Bunuda eğlencesine öğrenmek istiyorum

mrbobakinq

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Zaten şu an Çalıştığım Kodlama Dilleri Var (Python , C# , PHP gibi dillere başladım geliştiriyorum kendimi ) Bunuda eğlencesine öğrenmek istiyorum
hepsini aynı anda öğrenmeye veya çalışmaya başlama bence
bu arada Discord adresini atar mısın özelden

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Script İşlerinden Detaylı Şekilde Anlayan Birileri Varsa Bana Özel Mesaj Atabilirmi Sormak İstediğim Bi Kaç Soru Varda