Sizce Herobrine Varmı?

Herobrine var mı?

• Evet,tabi ki çok korkunç :(

Kullanılan: 26 50.0%
  • Hayır ya nası inanıyonuz onlara :D

Kullanılan: 26 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    52

CreeperTerbiyecisi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar bu forumda dolanan kaç kişiye göre herocuk var kaç kişiye göre yok,uydurma bunu merak ederek bu konuyu açtım :) yorumlarınızı bekliyorum

Reddy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece Beta'da görüldü.Kanıtları da sadece Beta'daydı.Yada modlardandı.Şimdiki versiyonda [1.4.5]'te Herobrine diye bir şey yok

[Edit]Keşke bu konuyu açmasaydın şimdi tartışma çıkacak.Forum boş,gereksiz veya saçma şeylerle dolu zaten.

Craftkolik43

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tabikide yok:mad: modu yüklüyorlar sonrada herobrine gördük diyorlar
bende önceleri var sanıyordum ,sesini duymuştum . meğer enderman sesiymiş:roflmao:

cagataz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
herobrine yok betadaydı her güncellemede removed herobrine yazar yanni herobirne kaldırıldı ama notcha baglı isterse koyar bidahaki sürümlere :D

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazmasaydiniz uyarilariniza gelmezdi

Edit:Bende yazdim anammmmmm!!!11

CreeperLord

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine yok diyerek kendini büyük göstermeye çalışanlar var.

Gerçek:
Beta 1.6.6
Added Herobrine (Herobrine Eklendi)

Beta 1.7
Removed Herobrine (Herobrine Çıkarıldı)

Beta 1.8

Offical Relase 1.0

Offical Relase 1.1

Offical Relase 1.2

Offical Relase 1.2.5
Removal of all "ghost entities". Changelog entry read: "Removed all ghost entilies under the command of Lord Herobrine".
(Bütün "hayalet canlılar" kaldırıldı. Değiştirilen log giriş okuması: "Bütün hayalet canlılar kaldırıldı Lord Herobrine başlığının altından okuyabilirsiniz.)

Offical Relase 1.3.1

Offical Relase 1.4.2
No reasons for the entry/Toying with the community Only noted o the Tumblr version of the changelog, viewed trough the launcher.
(Bir söylenti yok. Sadece Tumblr değiştirilen logunda not edildi, oyun başlatıcısının version bölümünde yazdı.)

Bilmeyenler vardır diye düşünüyorum. Markus yani Notch Beta 1.5'in tarihlerinde kardeşini kaybedince çok üzüldü. Kimse onun ismini bilmiyor fakat oyunda Herobrine "Persson" olarak biliniyor.
Alıntı değil.

burak11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herobrine bir rivayete göre Notch'un ölmüş kardeşidir.Bir diğer rivayete görede oyunun ilk versiyonlarında Notch ölmüş olan kardeşi Brine'nin anısına yaptığı söyleniyor.Karşılaşma ihtimali %0.00001 den daha düşük bir ihtimaldir.Multiplayer'de oynarken herobrine skini ile başkalarını kandırmak oldukça kolaydır.

Herobrine'nin tipi bizim steve ile aynı fakat gözleri beyazdır.

Herobrine'yi görmek isterseniz Minecraft Herobrine Mod'u indirmeniz yeterlidir.Korku dolu dakikalara hazır olun :)

Eğer oyunda herobrine karekteri olsaydı oyunu satın alanların yarısı oyunu bırakacağını söylemiş.Çünkü herobrine evini yakabiliyor,chest'ten itemlerini alabiliyor ve canı isterse sizi öldürebiliyor çığlıklar geliyor falan filan :) Eğer
modu indirseniz anlarsanız mod'a +18 bile diyen var.

Herobrine751

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sadece Beta'da görüldü.Kanıtları da sadece Beta'daydı.Yada modlardandı.Şimdiki versiyonda [1.4.5]'te Herobrine diye bir şey yok

[Edit]Keşke bu konuyu açmasaydın şimdi tartışma çıkacak.Forum boş,gereksiz veya saçma şeylerle dolu zaten.
Aslında Betadada görüldü ama en çok Alphada geziyo herobrine