Bence kendileri yapıyor ufakları hazır kullanıyorlardır.ProtocolLib gibi.Örnek al derim ...Gerçekten çok başarılı bir sunucu tebrik ediyorum fakat ben şunu merak ediyorum herşeyi sizmi yazıyorsunuz en küçük detayına kadar yoksa küçük yanıltmacalarmı yapıyorsunuz mesela önceden AdvancedSurvivalGames kullanıyordunuz hala kullanıyormusunuz bilmiyorum ana komutu ./sg'ydi onu yazınca Bilinmeyen bir komut girdiniz yazıyordu bunun gibi daha birçok plugini gizliyormusunuz? (Kötü anlamda algılamayın sadece merak ettiğim için soruyorum)
Merhaba, "Hile kullandığınız için atıldınız. (XXX) " mesajında parantez içindeki "XXX" yerine 3 veya 2 haneli bir kod geliyor.ya bıktım yeter vallaha ya durduk yere lag giriyor şansa bazı kişilere ara sıra banada giriyor fakat başka kimseye girmiyor sonra geçiyor oyun başlıyor sonra hile diye oyundan atıyor hile olmama rağmen sadece eggwarsda arkadaşla girdik ilk lag bana girdi ondan sonra arkadaşa hocam bu ne ya oynanmıyor eggwars sırf bu yüzden düzeltseniz artık
Burası yabancı server değil maalesef hem yabancı serverlerin suyu çıkmış@WeepingAngelTR sunucuya futbol eklensin lütfen. Yabancı server' larda var.
Merhaba, "Hile kullandığınız için atıldınız. (XXX) " mesajında parantez içindeki "XXX" yerine 3 veya 2 haneli bir kod geliyor.
Bu üç veya iki haneli kodu bize oyundaki adınız ile birlikte iletirseniz gerekli kontrolleri sağlayabiliriz.
Merhaba, Makro veya Jitter kullanıyorsanız atılırsınız.Hile Kullandığınız için atıldınız: (Ki)
Hile Kullandığınız için atıldınız: (Mac)
bu 2 sinden dolayı atılıyorum sürekli bu kodlar ne anlama geliyor hem anlamadımfakat şimdi olay deyişti son bi kez daha attı ondan sonra lag giriyor sunucudan internalExpection diye bir yazı çıkıyor ara sıra Disconnected diye bir yazı gelip atılıyoruz.
Oyundaki Adım: OmerSeranMNC
Sen sus tireman...Burası yabancı server değil maalesef hem yabancı serverlerin suyu çıkmış
ya yuh artık bıktım yeter vallaha tam adamların yumurtasını kırdım tam oyundan Makro jitter dedi Jitter ne alaka :/Merhaba, Makro veya Jitter kullanıyorsanız atılırsınız.
Makro veya Jitter kullanıyorsanız atılırsınız, gayet doğal.ya yuh artık bıktım yeter vallaha tam adamların yumurtasını kırdım tam oyundan Makro jitter dedi Jitter ne alaka :/
Onu demiyorum Yumurta kırıyorum kazmayla oyundan atılıyorumMakro veya Jitter kullanıyorsanız atılırsınız, gayet doğal.
Öyle bir sorunla karşılaşmadık, sizde bir sorun vardır. Büyük İhtimalle Çift Tıklamadan dolayı oluyordur.Onu demiyorum Yumurta kırıyorum kazmayla oyundan atılıyorum