Low Poly Manzara Çalışması

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Blender ile yap(maya çalış)tığım, manzara çalışmam. Eleştiriye açığım.

Internal Render:

Cycles Render:
[/SIZE][/B]

Son düzenleme:

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sanırsam o akarsudaki ve dağın zirvesindeki poly sayısını düşürsen daha hoş durabilir?
EDIT: Bu şekilde de gerçekten güzel, ancak renklerden midir bilmem bakınca bi' değişik hissediyorum :)

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sanırsam o akarsudaki ve dağın zirvesindeki poly sayısını düşürsen daha hoş durabilir?

Dağların zirvesinde 4 (Bazılarında 3) tane face var. Düşürürsem şekli bozuluyor (Yada ben becerememişimdir, bilmiyorum). Suya da şekil vermek için poligonları arttırdım biraz ama, yumuşatmayı deneyeceğim.
Yorumun için teşekkürler. :)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kötü, ışıklandırma çok acemice. Materyaller özgün değil. Low Poly'nin sanatsallığını tam olarak şey (ney ?) ettirememişsin.

Önerim incelemek yapılanları. Kendi özgün tarzını geliştirmelisin low poly'de.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Materyaller boya :D. Dikkat edeceğim. Yorumun için teşekkürler. :)

Yardımcı olacak birkaç şey yollayayım.

Işıklandırma;

En güçlü olan Key Light, gölge düşürecek olan da o blender'da diğer iki ışığa gölge düşürtme.
Fill light gölgeler keskin olup gözü yormasın diye var. ikinci güçlü ışık.
Back Light en güçsüzü ya da en güçlüsü olabilir vermek istediğin efekte göre. Eğer Plini'nin albüm kapakları gibi bir şeyler yapmak istersen misal (Öyle bir çalışmam var ama çok kötü oldu :D)

Bir de landscape yapacaksan Güneş gökyüzü ve dağılma ekle, şuradaki efekt gibi ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mercekle de oynaman gerekebilir o uzun iş Node ayarlaman gerekir. (Distance Blur diye aratırsan bulursun umarım.)

Materyal ekle bu arada kaplama ekleme uğraştırır ve low poly için gereksiz. Materyalleri kurcala, internetten materyal bul. Bu konu tamamen deneme yanılma.

Mutlu yaratıcılıklar hocam.