[yardim istek] Kitli Hunger Games abilities yapabılecek

Lapynours2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
tabii tabii armygamings 2016 'da kurulmadı 2015 de kuruldu ve armygamings den önceki sunucusuda vardı o da hunger games , yani sen onun paketini çaldın veya aldın bilmiyorum ama kendisi bana çaldı diyor hatta sövüyordu sana emek hırsızı sın bir de benim attığım abilities in çalıştıgını biliyorum denedim özenmek konusuna gelirse pastacı kelebek kralokcu nun özellikleri zaten bukkitgames in en yüksek versiyonunda var bukkitgamesi sen kodlamışsın gibi konuşma.
ya kardeşim benden skypede plugin paketi dileniyosun boş boş konuşma armygamingsin sahibi hem eski ortağım ve ben kimsenin pl paketini çalmadım çaldı diyende karşıma kanıtla gelsin kralokcu her swde olabilir ancak pastacı kelebek hiçbir sunucuda yok madem çalışıyor hadi kanıtla onun çalıştığını

jackopmackop

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya kardeşim benden skypede plugin paketi dileniyosun boş boş konuşma armygamingsin sahibi hem eski ortağım ve ben kimsenin pl paketini çalmadım çaldı diyende karşıma kanıtla gelsin kralokcu her swde olabilir ancak pastacı kelebek hiçbir sunucuda yok madem çalışıyor hadi kanıtla onun çalıştığını
bi skript kodlamışsın diye havalara girme al o kelebek skriptinde ne var altı üstü şunu yazmışsın.

Kod:
command /ucmamodu:
[tab]trigger:
[tab][tab]if {%player%.ucamicammiben} is not set:
[tab][tab][tab]execute console command "fly %player%"
[tab][tab][tab]add 5 to player health
[tab][tab][tab]send "10 saniye sonra ucma modunuz kapatilacaktir." to player
[tab][tab][tab]set {%player%.ucamicammiben} to "timeriacbakiyim"
[tab][tab][tab]wait 10 seconds
[tab][tab][tab]execute console command "fly %player%"
[tab][tab][tab]send "&6&lBILGI: &rUcma modunuzun suresi bitti ancak 1 dakika sonra tekrar kullanabilirsiniz." to player
[tab][tab][tab]wait 70 seconds
[tab][tab][tab]delete {%player%.ucamicammiben}
[tab][tab][tab]send "&6&lBILGI: &rTekrar ucabilirsiniz." to player
[tab][tab]else:
[tab][tab][tab]send "&4&lHATA: &rBu komutu kullanabilmek icin &4&l1 dakika &rbeklemelisiniz." to player

ayrıca skripti armygamings den çalmışsın bunu da itiraz etme pastacı kelebek hiçbir sunucuda yokmuş gülesim geldi..

Lapynours2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sen şimdi bunun çalışıcağına inanıyormusun :D :D :D kıçımla gülesim geldi :D bunu at bakalım kitlihg sunucusuna çalışıcakmı

jackopmackop

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
istediğime sormama gerek yok benlede burda düzgün konuş skypede yalvarmalarının ss'ini attırma ve madem çalışıyor hadi kanıtla ben sunucuma attım çalışmadı kanıtla çalıştığını.
ben sana yalvarmadım yalvarmıyorum da biyerlerinden uydurma ben kimseye muhtaç değilim kendi skriptimi kendi pluginimi kendim kodlarım uğura yalvardığın ve pluginlerini çalıp sattığın yetmemiş gibi birde konuşuyorsun gelmişsin skript konusuna gelirsek TAB yazan yerleri silersen yaptığım boşlukları koyarsan skript sorunsuz çalışıacaktır. kendi yaptıgın skriptin bugunu bilmezken , neyse artık sus batıyorsun.

Lapynours2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben sana yalvarmadım yalvarmıyorum da biyerlerinden uydurma ben kimseye muhtaç değilim kendi skriptimi kendi pluginimi kendim kodlarım uğura yalvardığın ve pluginlerini çalıp sattığın yetmemiş gibi birde konuşuyorsun gelmişsin skript konusuna gelirsek TAB yazan yerleri silersen yaptığım boşlukları koyarsan skript sorunsuz çalışıacaktır. kendi yaptıgın skriptin bugunu bilmezken , neyse artık sus batıyorsun.
kardeşim sen aptal mısın ? .D ben ne diyorum sen ne diyosun skriptini sorunsuz şekilde attım çalıştı ancak hemen sevinme bu skripti bukkitgames yüklü bir sunucuya hattım hata vermedi ancak :D ne oldu tahmin et ? çalışmadı :D neden bukkitgamesin sistemi bunu engelliyor bana bukkitgamesi öğretme sana yine aynı şeyi dicem çaldığımı kanıtla dostum.

jackopmackop

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim sen aptal mısın ? .D ben ne diyorum sen ne diyosun skriptini sorunsuz şekilde attım çalıştı ancak hemen sevinme bu skripti bukkitgames yüklü bir sunucuya hattım hata vermedi ancak :D ne oldu tahmin et ? çalışmadı :D neden bukkitgamesin sistemi bunu engelliyor bana bukkitgamesi öğretme sana yine aynı şeyi dicem çaldığımı kanıtla dostum.
tabii tabii sen boş konuşmaya devam acaba nasıl denedin çok merak ediyorum sen deneyince olmuyor nedense az önce denedim oldu sen beni aptal mı sandın kardeş burada çalışmıyor havalarına girerek kendini haklı gösterme.

hadi buna da itiraz et kendin para dileniyorsun gelmişsin konuşuyosun cahil.

jackopmackop

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak şuna bak yabancı siteden bulup bulup almış bir de yapıyormuş emek veriyormuş benimkisi her türlü çalışır ben permissionex kullanıyorum perm ekleyip adama verirsem o komutu kullanabilir benimle uğraşma çalışır diyosam çalışır üstte screenshot attıgım üzere zaten salih den çaldıgında anlaşılıyor paketi gud by :D

Lapynours2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak şuna bak yabancı siteden bulup bulup almış bir de yapıyormuş emek veriyormuş benimkisi her türlü çalışır ben permissionex kullanıyorum perm ekleyip adama verirsem o komutu kullanabilir benimle uğraşma çalışır diyosam çalışır üstte screenshot attıgım üzere zaten salih den çaldıgında anlaşılıyor paketi gud by :D
salihden çaldığın anlaşılıyor diyor kardeşim hiçbir p*k bilmiyosun 1.si salihin pluginleri splashgaming'in pluginleri 2.si splashgaming'in pluginleri'de armadagamingsi pluginleri yani hiçbir pok bilmeden konusma aynı zamanda salih herkeze çaldı diyen birisi bana çaldığımda dair kanıt göster ve son olarakta sitelerden alıp getirdi diyor aynı ability ve kit benim sunucumda 1 yıldır var ve bukkitgames'de perm vererek kullanma diye bir şey yok bukkitgames rightclick eventini desteklemiyor birkere :D ne konuşuyosun sen hayatında bukkitgames 2.0 kullanmamıs gelmis burda atar yapıyor ve hiçbi sitede kimse zeus abilitisini şuanda paylaşmadı istersen başka abilityde gösterebiliirm ?