Mystery of the Islands | Faction Spawn [FergusBT]

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mimariler artık kullanışlı,kullanışsız olarakmı gruplaşıyor ? allahım sen bana sabır ver.
Ben sınıflandırmadım sadece fikrimi söyledim. Build güzel ama kullanışına da bakmak lazım. Siz marketten bıçak alırken keskinliğine, kalitesinemi bakarsınız yoksa görünüşünemi ?

BlockMagician

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben sınıflandırmadım sadece fikrimi söyledim. Build güzel ama kullanışına da bakmak lazım. Siz marketten bıçak alırken keskinliğine, kalitesinemi bakarsınız yoksa görünüşünemi ?
''Build güzel ama kullanışına da bakmak lazım. Siz marketten bıçak alırken keskinliğine, kalitesinemi bakarsınız yoksa görünüşünemi ?''
Kendin demişsin zaten sınıflandırıyorum diye burda. Hem her build satılmak için değildir ? sanat için yapanları hiç düşünmüyorsunuz.Mimariler satılmak için yapılmıyor beğeni kazanmak için yapılıyor insanları etkilemek için yapılıyor. Burda zanaat değil sanat paylaşıyor.Zanaat istiyorsan git mcmarket vb sitelere böyle yorum yap burda yapının iyi ve kötü yanlarını düzgün bir eleştiri ile dile getirebilirsin.

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
''Build güzel ama kullanışına da bakmak lazım. Siz marketten bıçak alırken keskinliğine, kalitesinemi bakarsınız yoksa görünüşünemi ?''
Kendin demişsin zaten sınıflandırıyorum diye burda. Hem her build satılmak için değildir ? sanat için yapanları hiç düşünmüyorsunuz.Mimariler satılmak için yapılmıyor beğeni kazanmak için yapılıyor insanları etkilemek için yapılıyor. Burda zanaat değil sanat paylaşıyor.Zanaat istiyorsan git mcmarket vb sitelere böyle yorum yap burda yapının iyi ve kötü yanlarını düzgün bir eleştiri ile dile getirebilirsin.
aga şu yorumundan sonra Aristo filen ol valla ciddiyim ben bak kapışırsınız, ayrıca bir yandanda haklı adam yapı ne kadar güzel olsa da sanat diye adlandırdığımız şey zevkten zevke değişkenlik göstermektedir bir kısım insanlar sade severken bir kısmı da karışık sevebilir gayet normal bir davranıştır eğer bir resmin sahibi yaptığı her resmi aynı şekilde yapıyor ise onu bir gruba koymak gerekir adının geçtiği yerlerde Ünlü Ressam Karışık Yapmayı Seviyor Diye geçirilir. yani velhasım velkelam
Bana görede kullanış önemlidir "sanat olsa bile".

Yapıya Gelirsek ; Beğendim ama burada bize Ressam ne anlatmak istemiş anlamadım.