TeomanGG

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sorun çözüldü, lakin hala sizlerde çözülmediyse; 24 - 48 saat arasında DNS sunucularınız otomatik olarak güncellenecektir. bu süreç sonunda sunucuya erişiminiz tekrar başlayacaktır.
120 TL YE Aldığım MVİP Çarım Çalındı Ancak Çarımın E Postasını Değiştirmis Geri Alamıyorum 120 TL Boşa Gidicekse .( Lütfen Yardım Edın Yetkililer Lütfen Çar Ad TeomanGG Hıc bır sekılde sıteden bıle carımı alamıyorum

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
hayır Tam yumurtayı kırdım oyundan attı. eggwars'da bug var sanırsam sayaç bi geri gidiyor bi ileri sayıyor :/
Sorun çözüldü.

120 TL YE Aldığım MVİP Çarım Çalındı Ancak Çarımın E Postasını Değiştirmis Geri Alamıyorum 120 TL Boşa Gidicekse .( Lütfen Yardım Edın Yetkililer Lütfen Çar Ad TeomanGG Hıc bır sekılde sıteden bıle carımı alamıyorum
Bakınız; Hesap sorumluluğu tamamen size aittir. Şifrenizi kolay yada zor yapmak sizin elinizde, siz millete hesabınızı veriyorsunuz yada virüs ile hesabınızı çaldırıyorsunuz sonra gelip "Hesabım çalındı" diyerek konuyu boşuna kirletiyorsunuz. Kayıt olurken veya bir şey satın alırken Sözleşme'yi okuyun diye bas bas bağırıyoruz, okumadan geçtiğiniz için bunlar başımıza geliyor.

TeomanGG

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sorun çözüldü.

Bakınız; Hesap sorumluluğu tamamen size aittir. Şifrenizi kolay yada zor yapmak sizin elinizde, siz millete hesabınızı veriyorsunuz yada virüs ile hesabınızı çaldırıyorsunuz sonra gelip "Hesabım çalındı" diyerek konuyu boşuna kirletiyorsunuz. Kayıt olurken veya bir şey satın alırken Sözleşme'yi okuyun diye bas bas bağırıyoruz, okumadan geçtiğiniz için bunlar başımıza geliyor.
Abi Sifremi Resetlermisin Bida Olmaz Lütfen 135 Tl Bağış Yaptm Vip fln da Almıstım Sonra Mvip fln aldım Boşunamı Para Gitti Ya Abi Yapma Böle İşte Lütfen Yalvarırım E Postayıda Degistirmis Lütfen Abi Skypeım : Facebook:teo_67_2004

OmerSeranMNC

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
YENİ REKOR +1939!

Çok yakında +3000 oyuncu ile geri döneceğiz!

YENİ REKOR +2043!

Çok yakında +3000 oyuncu ile geri döneceğiz!
hocam
Bugün 3 kişi arkadaşlarla 3 el eggwars girdik gereksiz yere hile kullanıyorsun (Flying) bilmem ne takılıyor aşırı takılma sonucu atıyor
bedwars'tada aşırııı! çok aşırı blok bug'u var gerksiz yere kill aura vb den oyundan atıyor ya şu hile korumasını kaldırın yada düzeltin

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Güncelleme:
- Sunucu sürümü 1.8.x olarak değiştirildi.
- Oyundan atma sorunları anlık olarak çözüme kavuşturulmuş durumda.
- Oluşan aşırı derecede lag sorunu çözülmüş bulunmakta.
- Tüm mini oyunların bekleme haritaları değiştirildi.
- Mini oyunlara yepyeni sürpriz özellikler eklenecek! (Çok yakında)
- Yeni sürpriz minigame yolda!

OmerSeranMNC

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hocam
Bugün 3 kişi arkadaşlarla 3 el eggwars girdik gereksiz yere hile kullanıyorsun (Flying) bilmem ne takılıyor aşırı takılma sonucu atıyor
bedwars'tada aşırııı! çok aşırı blok bug'u var gerksiz yere kill aura vb den oyundan atıyor ya şu hile korumasını kaldırın yada düzeltin
mesaj düzeltmişler o anki sinir pardon :)

Güncelleme:
- Sunucu sürümü 1.8.x olarak değiştirildi.
- Oyundan atma sorunları anlık olarak çözüme kavuşturulmuş durumda.
- Oluşan aşırı derecede lag sorunu çözülmüş bulunmakta.
- Tüm mini oyunların bekleme haritaları değiştirildi.
- Mini oyunlara yepyeni sürpriz özellikler eklenecek! (Çok yakında)
- Yeni sürpriz minigame yolda!
off gine atıyor hmm.