REALNETWORK - REALCRAFT +6 OYUN HUB SUNUCU Yetkili Alımı Bilgilendirme.

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Tüm Forum Üyelerine Merhaba!
Ben RealCraft'in Kurucusuyum Sizlere
Sunucumuzla ilgili Yetkili Alimi Hakkinda Bilgilendirmek İstiyorum!
Şuanda RealCraft Hub Olmuştur.
Hub? - Skywars Survival Creative Faction PvP Skyblock
Çeşitli Oyunlarimiz Mevcuttur.
Yetkili Olmak için Forumu Doldurmaniz Gerekmektedir.
Lütfen Profesyonel. Olarak Gerçek Anlamda
Yetkili Olmuş Kişiler Formu Doldursun.
Hepinize iyi şanslar iyi forumlar.

-Başvuru-

Başarılı oldugunuz dal nedir ? (Builder Java Coder Moderator vb.)
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) :
Oyuncu ilişkileri :
Yeni fikirleriniz :
Neden seni alalım :
Günlük Online :

-Şartlarimiz-
Dürüst ve Güvenilir olmak
Mikrofonunuzun olması
Skype ve TeamSpeak3 olması
16 Yaş ve üzeri olması

Not: Dürüst Olun! Israrı Pek Sevmem Bu Yüzden Lütfen Seçilmediğiniz Taktirde Üstelemeyin!
Not: Profesyonel Olmaniza Gerek Yok! Ama Deneyimli Olun!
Not: Sadece Yorum Yaparsaniz Aranizdan En iyilerini Seçiçeğiz!
Not: Sunucuya Gelip Alim Varmiş Demeyin Buradan Yorum Birakmaniz Yeterlidir.
Not: Sunucu Adresimiz: play.realcrafttr.com Gelin Görün Bakın!
Not: Sizi Rehber v.b Yetkili Yaptigimizde Lütfen Üst Seviye Yetki İstemeyiniz! Yoksa Anında Yetkiniz Düşürülebilir.

Son düzenleme:

yunusemrekabak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başarılı oldugunuz dal nedir:admin
ne kadar bilgiliyim: kodları bilirim buildemde iyidir
oyuncu ilişkileri: oyuancular la iyi geçinirim hackerları sevmem
yenilikleriniz : hub sunucuda sky fight getiricem ve yeni yerler yapıp server ı güzelleştireceğim
neden seni alalım : kendim çok tecrübeli olduğumu düşünüyorum inşallah sizde beni beğenirsiniz
günlük online : 5-6 saat
eyer adminliği kabul etmesseniz moderator de olabilirim

NeFox

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) : Ben Cogu Serverde Yetkim Olmus Yani Serverlerdeki Komutlari Cok Iyi Bilirim
Oyuncu ilişkileri : Ben Hem Durust Hem Arkadas Canlisiyim
Yeni fikirleriniz : Bence En iyi Serverler Icinde RealCraft Vardir Insallah Zaman Gecdikce Gelisir
Neden seni alalım : Ben insanlarin Yardim Edip Oyunu Eglenceli yapicam
Günlük Online : 5 - 6

Son düzenleme:

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) : Ben Cogu Serverde Yetkim Olmus Yani Serverlerdeki Komutlari Cok Iyi Bilirim
Oyuncu ilişkileri : Ben Hem Durust Hem Arkadas Canlisiyim
Yeni fikirleriniz : Bence En iyi Serverler Icinde RealCraft Vardir Insallah Zaman Gecdikce Gelisir
Neden seni alalım : Ben insanlarin Yardim Edip Oyunu Eglenceli yapicam
Günlük Online : 5 - 6
Başarılı oldugunuz dal nedir:admin
ne kadar bilgiliyim: kodları bilirim buildemde iyidir
oyuncu ilişkileri: oyuancular la iyi geçinirim hackerları sevmem
yenilikleriniz : hub sunucuda sky fight getiricem ve yeni yerler yapıp server ı güzelleştireceğim
neden seni alalım : kendim çok tecrübeli olduğumu düşünüyorum inşallah sizde beni beğenirsiniz
günlük online : 5-6 saat
eyer adminliği kabul etmesseniz moderator de olabilirim
Şartlarimiz Bellidir 16 Üstü Gereklidir

4EVERMC2013

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılı oldugunuz dal nedir ?Admin
Skype :Cidden Live Yazmıyor Alındıgım Taktirde Cevaplayın Ben Sizi Eklerim
Ne kadar bilgilisiniz:Komutları İyi Biliyorum %98 Kadarını Plugin Bilgim Az Bişe Plugin Kodlamaları Felan Var Build'de Ortalamanın Üstünde
Oyuncu ilişkileri : Dik Kafalı Değilim Ekipce Calısmayı Severim Ne Denirse Bana Ona Odaklanırım
Yeni fikirleriniz : serveri Gördürdükten Sonra Direk Zaten Sunu Yapsak İyi Olmazmı Şöyle Yaparım Diye Söylemeye Başlarım Fikir Bol Yani
Neden seni alalım :2 Sene Boyunca Kendi Hub Serverim 3 Kez Faction Admin 1 Kezde Mod Olmuştum
Günlük Online : Sabah'tan geceye kadar aralıksız.

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Başarılı oldugunuz dal nedir ?Admin
Skype :Cidden Live Yazmıyor Alındıgım Taktirde Cevaplayın Ben Sizi Eklerim
Ne kadar bilgilisiniz:Komutları İyi Biliyorum %98 Kadarını Plugin Bilgim Az Bişe Plugin Kodlamaları Felan Var Build'de Ortalamanın Üstünde
Oyuncu ilişkileri : Dik Kafalı Değilim Ekipce Calısmayı Severim Ne Denirse Bana Ona Odaklanırım
Yeni fikirleriniz : serveri Gördürdükten Sonra Direk Zaten Sunu Yapsak İyi Olmazmı Şöyle Yaparım Diye Söylemeye Başlarım Fikir Bol Yani
Neden seni alalım :2 Sene Boyunca Kendi Hub Serverim 3 Kez Faction Admin 1 Kezde Mod Olmuştum
Günlük Online : Sabah'tan geceye kadar aralıksız.
Merhaba Seni PVP için Yetkili Olarak Almak İstiyoruz uygunmudur? (MOD)
Skype Adresinizi Özelden Yollayin Ekliyelim iyi oyunlar.

Son düzenleme:

yunusemrekabak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ekledim siz cevap vermediniz can bey siz beni ekleseniz olurmu ben skype adresimi attımm ben size mesaj atıyorum bakmıyorsunuz siz beni ekleyin skype:cpt_kylha can bey bakarmısınız biiii ilgilenmiyorsunuz​

Son düzenleme:

isyankar153

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

-Başvuru-

Başarılı oldugunuz dal nedir ? Admin(Builder Java Coder Moderator vb.)
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) :% 80-85 komut bilgisi
Oyuncu ilişkileri; iyi davranırım
Yeni fikirleriniz :aklıma geldiğimi sunarım
Neden seni alalım :iyi olduğumu dusunuyorum
Günlük Online :2-5
Not:sŞuan köydeyim haftaya pazar gelecem

Mhemir11

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
-Başvuru-
Başarılı oldugunuz dal nedir ? Moderator
Buildim iyidir
Oyuncu ilişkileri :mükkemmel
Yeni fikirleriniz :Sonra skype tan konuşalım
Neden seni alalım :Serveri geliştirmek icin eğlenmek için
Günlük Online :1-4 saat

Matsuri1230

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başarılı oldugunuz dal nedir ? (Builder Java Coder Moderator vb.) Builder
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) : Builde %94
Oyuncu ilişkileri : Oyuncularla aram herzam iyi olur eğlenmenin yolunu buldururum
Yeni fikirleriniz : Yeni fikir oarlak türkiyede olmayan oyunlara yönelik ola bilir build olarak saten genellikle usta buildelelre bakarım geri kalaın skypede anlarta birim
Neden seni alalım : Sizi satmayacak güvenecek ve bişeyleri emanet de bilecek bir adam arıyorsanız nedne ben olmuyayım ki
Günlük Online : duruma göre değişiyor 4+

berkatahanli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Rehber
İsim ;berk
Yaş ; 16
Skype ;[email protected]
Kaç Yıl Rehber Oldun ? ; 3 yıl
Bu Görevi Neden Yapmak İstiyorsun ? ; kimsenin küfür ve hakaret edemeyeceği + adaletli skyblock olucaktır

online sürem: 15 20 saat onlinenim

KuruKafa_24

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Başvuru-
Başarılı oldugunuz dal nedir ? (Builder Java Coder Moderator vb.) En çok ilgilendiğim ve başarılı olduğum dal Moderator'dur
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) : /mute nick süre /jail nick süre /clear /tptoggle /tempban nick süre /ban nick /say mesaj /me mesaj /whitelist on-off /save-all /clear //wand //set kod /give nick sayı kod /manuadd nick Moderator world
Oyuncu ilişkileri : Oyuncularla aram gayet güzel onların soru ve görüşlerini alırım onlarla küfürsüz düzgün bir şekilde iletişime geçerim
Yeni fikirleriniz : Kafamı koyduğunu yapan pes etmeyen birisiyim kendimi geliştirdikçe yerinde zamanında uygulayacağım
Neden seni alalım : 1kez hub 1kez survival ve 4kezde skyblock sunucu açmış bulunmaktayım skyblock üzerinde bilgim çok
Günlük Online : Online sıkıntım yok günde en az 5-6 saat online oluyorum bazen arttığı oluyor

-Şartlarimiz-
Dürüst ve Güvenilir olmak: Dediğim gibi kim olursa olsun dürüst ve saygılı bir şekilde ilteişim sağlarım
Mikrofonunuzun olması: Yanlış anlamayın ama mikrafonum bozuk bunu telafi etmek için yeni bir mikrafon alacağım
Skype ve TeamSpeak3 olması: Skypeye genellikle girebilirim TeamSpeak3 gerektiğinde girebilirim
16 Yaş ve üzeri olması

Son düzenleme:

TuralPvP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
-Başvuru-
Başarılı oldugunuz dal nedir ? (Builder Java Coder Moderator vb.) Admin Ve Ya Moderator
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) : Komutlar Biliyorum 1 yildir Yetkili Oldugum Serverler Vardir
Oyuncu ilişkileri : Qayet Iyi
Yeni fikirleriniz : Servere Daha Yenilik Bide Site lazimdir
Neden seni alalım : Kunci Cogu Moderatorlar Komutculugu Konusmagi bilmiyolar Kendime Guveniyom
Günlük Online : 4 - 5 Saat Tatile gidersek 2 saat

Bilmek istedikleriniz - Server Daha Iyi Moderator lazim Bunu Kendim Yapacagimi Biliyom

liftedplane

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılı oldugunuz dal nedir ? moderator ve builder
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) :build olarak high+ diyebilirim ama pro oldumu idda etmiyorum.komutlara gelirsek çoğu pluginin işleyiş mantıklarını biliyorum.bilmediklerimide 5-10dk içerisinde çok rahat bir şekilde öğrenirim.bungecord dışında ki çoğu sistemi biliyorum.bungecord bilmemin sebebi hiç uğraşmamam.
Oyuncu ilişkileri : saygılıyımdır.Karşı taraf çok zorlamadığı sürece iyi davranırım.
Yeni fikirleriniz : fikir konusu benle tanıştığınızda her 30dk bir yeni bir fikir geliyor.ama genelde build yaparken gelir.şuanlık yeni bir fikrim yok
Neden seni alalım : uzun zamandır oynuyorum.bilmediğim bir şey varsa bile yaşım gereği düzgün bir şekilde öğrenirim.bilmediğim şeyde çok olucağını sanmıyorum
Günlük Online : Doğruyu söylemek gerekirse herhangi bir vakit sınırlamam yok.fakat bu zaman olayı sunucu ekibi ve ortamına göre değişebilir.ama en az 3-4 saat diyebilirim