REALNETWORK - REALCRAFT +6 OYUN HUB SUNUCU Yetkili Alımı Bilgilendirme.

TuralPvP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başarılı oldugunuz dal nedir ? moderator ve builder
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) :build olarak high+ diyebilirim ama pro oldumu idda etmiyorum.komutlara gelirsek çoğu pluginin işleyiş mantıklarını biliyorum.bilmediklerimide 5-10dk içerisinde çok rahat bir şekilde öğrenirim.bungecord dışında ki çoğu sistemi biliyorum.bungecord bilmemin sebebi hiç uğraşmamam.
Oyuncu ilişkileri : saygılıyımdır.Karşı taraf çok zorlamadığı sürece iyi davranırım.
Yeni fikirleriniz : fikir konusu benle tanıştığınızda her 30dk bir yeni bir fikir geliyor.ama genelde build yaparken gelir.şuanlık yeni bir fikrim yok
Neden seni alalım : uzun zamandır oynuyorum.bilmediğim bir şey varsa bile yaşım gereği düzgün bir şekilde öğrenirim.bilmediğim şeyde çok olucağını sanmıyorum
Günlük Online : Doğruyu söylemek gerekirse herhangi bir vakit sınırlamam yok.fakat bu zaman olayı sunucu ekibi ve ortamına göre değişebilir.ama en az 3-4 saat diyebilirim
Selam Ilk Oncelikle Sizi Desteklicem insallah Siz Istediklerinize Olursunuz

Leejey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad: Berke
Nick: Leejey
İstenen Yetki: Moderator
İstenen Yetki Hakkındaki Tecrübeleriniz: Cogu Yerde Gorev aldım Tecrubeliyim ama yinede acıklayayım.
-Sunucu Durumuyla İlgilenebilirim
-Gerektiginde Oyuncuların Sorununu Gidermeye Calısırım
-Moderator olmaktan asla sıkılmam , Gorevimi en iyi bir sekilde yapmaya calisirim (Cıvıtmam)
-Oyuncuların Hakaretleri vb. Seylerde sakinligimi korurum
-Üst yetkililere karsı saygılı davranan bir insanım
-Kurucuya veya Admine gerektiginde yardim edebilirim
-Oyuncularla iyi anlasabilirim
-Konusmalarima dikkat ederim yazim hatasi yapmamaya calısırım
-Gerektiginde Build yardim edebilirim.
Kısacası Gorevime sadık bir insanım..
Günde Online Kalma Sürem: Hafta ici 6-7 saat hafta sonu 9 saat veya ustu

Gmail : [email protected]
ts3 var

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Başvuru-
Başarılı oldugunuz dal nedir ? (Builder Java Coder Moderator vb.) En çok ilgilendiğim ve başarılı olduğum dal Moderator'dur
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) : /mute nick süre /jail nick süre /clear /tptoggle /tempban nick süre /ban nick /say mesaj /me mesaj /whitelist on-off /save-all /clear //wand //set kod /give nick sayı kod /manuadd nick Moderator world
Oyuncu ilişkileri : Oyuncularla aram gayet güzel onların soru ve görüşlerini alırım onlarla küfürsüz düzgün bir şekilde iletişime geçerim
Yeni fikirleriniz : Kafamı koyduğunu yapan pes etmeyen birisiyim kendimi geliştirdikçe yerinde zamanında uygulayacağım
Neden seni alalım : 1kez hub 1kez survival ve 4kezde skyblock sunucu açmış bulunmaktayım skyblock üzerinde bilgim çok
Günlük Online : Online sıkıntım yok günde en az 5-6 saat online oluyorum bazen arttığı oluyor

-Şartlarimiz-
Dürüst ve Güvenilir olmak: Dediğim gibi kim olursa olsun dürüst ve saygılı bir şekilde ilteişim sağlarım
Mikrofonunuzun olması: Yanlış anlamayın ama mikrafonum bozuk bunu telafi etmek için yeni bir mikrafon alacağım
Skype ve TeamSpeak3 olması: Skypeye genellikle girebilirim TeamSpeak3 gerektiğinde girebilirim
16 Yaş ve üzeri olması
Sizi Skyblockda Rehber Olarak Almak İstiyoruz uygunmudur?

Başarılı oldugunuz dal nedir ? moderator ve builder
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) :build olarak high+ diyebilirim ama pro oldumu idda etmiyorum.komutlara gelirsek çoğu pluginin işleyiş mantıklarını biliyorum.bilmediklerimide 5-10dk içerisinde çok rahat bir şekilde öğrenirim.bungecord dışında ki çoğu sistemi biliyorum.bungecord bilmemin sebebi hiç uğraşmamam.
Oyuncu ilişkileri : saygılıyımdır.Karşı taraf çok zorlamadığı sürece iyi davranırım.
Yeni fikirleriniz : fikir konusu benle tanıştığınızda her 30dk bir yeni bir fikir geliyor.ama genelde build yaparken gelir.şuanlık yeni bir fikrim yok
Neden seni alalım : uzun zamandır oynuyorum.bilmediğim bir şey varsa bile yaşım gereği düzgün bir şekilde öğrenirim.bilmediğim şeyde çok olucağını sanmıyorum
Günlük Online : Doğruyu söylemek gerekirse herhangi bir vakit sınırlamam yok.fakat bu zaman olayı sunucu ekibi ve ortamına göre değişebilir.ama en az 3-4 saat diyebilirim
Sizi Survival için Builder Olarak Almak İstiyoruz uygunmudur?

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
-Başvuru-
Başarılı oldugunuz dal nedir ? : Adminlik,Moderatorlük Kısmında Başarılıyım.
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) : Eski builderlerdenim. Komutlarda bilgili, javada ise kod dersi almaktayım. Pluginlerden anlarım.
Oyuncu ilişkileri : Oyunculara gayet samimi ve içten davranırım. Onlarla abi,kardeş olabiliriz.
Yeni fikirleriniz : Aklımda Türkiye'de Denenmemiş Bir Fikir Var. Bunun İçin Bir Server Arıyordum. Bu Serverin Siz Olabileceğini Fark Ettim.
Neden seni alalım : Dediğim Gibi Aklımda Çok İyi Fikirler Var. Daha Önce Bu Fikirleri Başka Serverlerde Denemek İstemiştim Fakat Sonra Ya Ban Attılar Yada Serverin Kurucusu Düzgün Değildi.
Günlük Online : Arada İşlerim Çıkabiliyor Ama Toplam 8 Saat Gibi.

BerkB

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılı oldugunuz dal nedir:En Severek Yaptığım iş Moderator'lüktür
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) :/mute nick süre /jail nick süre /clear /tptoggle /tempban nick süre /ban nick /say mesaj /me mesaj /whitelist on-off /save-all /clear //wand //set kod /give nick sayı kod /manuadd nick Moderator world
Oyuncu ilişkileri :oyuncuların sorularını anlaşılır bir dilde ve küfürsüz bir şekilde çevaplarım.
Yeni fikirleriniz :Skypeden Vermek İstiyorum Öyle Çok Bilinmeyen Bir Fikrim Yok Ama Yine Skypeden Vermek İstiyorum
Neden seni alalım :Açık Fikirliyimdir.Dürüstüm,Oyuncularla İlgilenmeyi Severim.İnsanlara saygı duyarım.Aklımda güzel bir fikir şuana kadar türkiyedeki büyük serverlerde ya yok ya da ben göremedim.
Günlük Online :5-6 Saat

KuruKafa_24

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sizi Skyblockda Rehber Olarak Almak İstiyoruz uygunmudur?

Skyblockda Rehber Olarak Alabilirsiniz Evet Uygundur
Başarılı oldugunuz dal nedir:En Severek Yaptığım iş Moderator'lüktür
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) :/mute nick süre /jail nick süre /clear /tptoggle /tempban nick süre /ban nick /say mesaj /me mesaj /whitelist on-off /save-all /clear //wand //set kod /give nick sayı kod /manuadd nick Moderator world
Oyuncu ilişkileri :oyuncuların sorularını anlaşılır bir dilde ve küfürsüz bir şekilde çevaplarım.
Yeni fikirleriniz :Skypeden Vermek İstiyorum Öyle Çok Bilinmeyen Bir Fikrim Yok Ama Yine Skypeden Vermek İstiyorum
Neden seni alalım :Açık Fikirliyimdir.Dürüstüm,Oyuncularla İlgilenmeyi Severim.İnsanlara saygı duyarım.Aklımda güzel bir fikir şuana kadar türkiyedeki büyük serverlerde ya yok ya da ben göremedim.
Günlük Online :5-6 Saat
Benim yazdığım komutları çalmışsın hiç hoş olmamış

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
Başarılı oldugunuz dal nedir ?: Skript

Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) :
Skript Kodlayabilirim / Gerekli Komutların %90 ının Bildigime Eminim / 4 Yıldır Minecraft Tecrübesi

Oyuncu ilişkileri : Gayet İyi | New Uptade :[ +9 Ekip Çalışmasına Uyma Özelligi]

Yeni fikirleriniz :
Aklıma Fikir Geldikçe Yapar Forumda Paylaşırım 1-2 Örnek:

https://forum.gamer.com.tr/konu/sk-bekle-kazan-skripti-gui-v-b-tazecik-fikir-yepyeni.349089/
https://forum.gamer.com.tr/konu/sk-metin2-tarzi-skript-demirci-market-jeton-jeton-kutusu-v-b.348817/

Neden seni alalım : Kendimce Bilgili Oldugumu Düşünüyorum Çok Server Açıp Yardım Etmişligim Var

Günlük Online : En Az 4 En Fazla 10 // Acil İşim Oldugunda Az Oluyor 3-4 Gibi Ama Normalde 8-9-10-11

-----------------------------------------------------------
Sunucuya Bakamadım Birisi Benim Nickle Kaydolmuş Alırsanız Yeni Nick Bulmak Gerekicek :)

QuaSky001

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yaş =16
Skype=Live:uur_akdemir
Builder İle İlgili Tüm Komutları Biliyorum
Oyuncu iletişimim=Saygılı Ve Düzgün Bir şekilde iletişim Kurarım
Fikirlerim= @ensiha Gibi Skripter ve Benim Gibi Builder Geldiği Zaman Güzel Fikirler Yarata Biliriz
Neden Beni Alacaksınız=Bizim Gibi Hayal Gücü Yüksek ve El Becerisi Olan İnsanları Almanız Güzel Olur

Günlük Online Saatim 8 10

hafuk789

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başarılı oldugunuz dal nedir ? builder
Ne kadar bilgilisiniz build de çok bilgiliyimdir
Oyuncu ilişkileri : çok fazla
Yeni fikirleriniz : ileride en iyi sunucu olmayı başaracaz sonuna denk
Neden seni alalım : build im çok güzel oldugu için
Günlük Online : 6-5 saat degişiyo yani

burak_0703

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başarılı oldugunuz dal nedir ? Admin
Ne kadar bilgilisiniz build ve komut bilgim gayet iyi
Oyuncu ilişkileri : hayksızlıktan nefret ederim adaletli davranırım
Yeni fikirleriniz :
Neden seni alalım : admin olursam bana birtakım şeyleri yapabileceim yetki verilicek ben oyunculara yardıda ederim buildde yaparım haksızlıga hack e ceza da veririm 5 senedir buişi yapıyorum ve tekrar başlamak için server arıyorum
Günlük Online :7-8 gece 3-4 e kadar

HakanKaya1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Başvuru Formum:
Başarılı oldugunuz dal nedir ? : Admin - Mod
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) : Buildim Oldukça İyidir Komut Bilgim de %96 Civarlarında Skriptten Fazla Anlamam.
Oyuncu ilişkileri : Oyuncularla İyi Geçinir Onlara Oldukça Yardım Etmeye Çalışırım.
Yeni fikirleriniz : Şans Bloklu SkyWars Yapmak İstiyorum.Türkiyede Bir İlk Olacak Ancak Dünyada İlk Mi Bilmiyorum.
Neden seni alalım : Çünkü Kendine Güvenen İşinde Başarılı Oyuncularla İyi İlişkiler Kuran Biriyim.
Günlük Online : 5 İla 7 Saat Arası Bazen 10 Saat e Kadar Çıkabiliyor.

Son düzenleme:

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Başarılı oldugunuz dal nedir ?: Skript

Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) :
Skript Kodlayabilirim / Gerekli Komutların %90 ının Bildigime Eminim / 4 Yıldır Minecraft Tecrübesi

Oyuncu ilişkileri : Gayet İyi | New Uptade :[ +9 Ekip Çalışmasına Uyma Özelligi]

Yeni fikirleriniz :
Aklıma Fikir Geldikçe Yapar Forumda Paylaşırım 1-2 Örnek:

https://forum.gamer.com.tr/konu/sk-bekle-kazan-skripti-gui-v-b-tazecik-fikir-yepyeni.349089/
https://forum.gamer.com.tr/konu/sk-metin2-tarzi-skript-demirci-market-jeton-jeton-kutusu-v-b.348817/

Neden seni alalım : Kendimce Bilgili Oldugumu Düşünüyorum Çok Server Açıp Yardım Etmişligim Var

Günlük Online : En Az 4 En Fazla 10 // Acil İşim Oldugunda Az Oluyor 3-4 Gibi Ama Normalde 8-9-10-11

-----------------------------------------------------------
Sunucuya Bakamadım Birisi Benim Nickle Kaydolmuş Alırsanız Yeni Nick Bulmak Gerekicek :)
Başvuru Formum:
Başarılı oldugunuz dal nedir ? : Admin - Mod
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) : Buildim Oldukça İyidir Komut Bilgim de %96 Civarlarında Skriptten Fazla Anlamam.
Oyuncu ilişkileri : Oyuncularla İyi Geçinir Onlara Oldukça Yardım Etmeye Çalışırım.
Yeni fikirleriniz : Şans Bloklu SkyWars Yapmak İstiyorum.Türkiyede Bir İlk Olacak Ancak Dünyada İlk Mi Bilmiyorum.
Neden seni alalım : Çünkü Kendine Güvenen İşinde Başarılı Oyuncularla İyi İlişkiler Kuran Biriyim.
Günlük Online : 5 İla 7 Saat Arası Bazen 10 Saat e Kadar Çıkabiliyor.
Font Değişikligi Yüzünden Elendiniz Lütfen Yazildigi Gibi Yazin.

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Rehber
İsim ;berk
Yaş ; 16
Skype ;[email protected]
Kaç Yıl Rehber Oldun ? ; 3 yıl
Bu Görevi Neden Yapmak İstiyorsun ? ; kimsenin küfür ve hakaret edemeyeceği + adaletli skyblock olucaktır
online sürem: 15 20 saat onlinenim
Skyblock için Rehber Almak İstiyoruz Uygunmudur?

Neyse Yapıcak bir şey Yok Font Yüzünden Elenen İlk İnsanlar Olarak Foruma Geçtik :D
Büyük Harf Kullanmak veya Yazilari Büyütmek Bağırmak Anlamina Gelir. Lütfen Yazildigi Gibi Yazin.