Helikopter Arka pervane sorunu

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yine güzelce uçuruyordum helikopterimi bu gün. Sonra şarja taktım. bi 20 dk sonra geldim çalıştırdım. İleri geri oynatırdım öyle döndürürdüm falan.
Sonra bide baktım ileri geri gitmiyor. İyice baktım ve arka pervanesi dönmüyordu !?!?! pervanenin altına baktığımda.. O acı.
Arka pervane motorunun altındaki KIRMIZI renkli kablo çıkmış. Ne yapabilirim ?
Helikopter :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Değiştirirlermi / sorunu çözerlermi ? Uçuyor ama ileri geri gitmiyor. Sağ-sola gidiyor ama :)
ŞIMDIDEN SAĞOLUN!

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir elektrikçiye götür. Eğer lehim yapabiliyosan kendin yap.
Basit bir şey. Para bile almayabilir.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani kabloyu düzgün takarlarsa ve güzelce lehimle sabitlerlerse eskisi gibimi olur ?
Bu arada lehim yapıştırıcı gibi birşeymi ?
Eğer uyduruk yapmazsa eskisi kadar iyi olur.
Ama bilemiyorum o helikopterin iç yapısını.

Lehim erimiş bir metal ile kabloları mekanizmaya bağlamak.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer uyduruk yapmazsa eskisi kadar iyi olur.
Ama bilemiyorum o helikopterin iç yapısını.

Lehim erimiş bir metal ile kabloları mekanizmaya bağlamak.
Arka pervane motorunda 2 tane kablonun girebileceği kadar 2 delik var. giriyor ama orda kalmıyor. kopmuş hani.2 kablo var. Biri kırmızı diğeri mavi ve oldukça ince. Açıkçası kendi sorunu gibi. Gitti gidiyora şikayet etsem aldığım kişiden ne yapabilir ?=

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arka pervane motorunda 2 tane kablonun girebileceği kadar 2 delik var. giriyor ama orda kalmıyor. kopmuş hani.2 kablo var. Biri kırmızı diğeri mavi ve oldukça ince. Açıkçası kendi sorunu gibi. Gitti gidiyora şikayet etsem aldığım kişiden ne yapabilir ?=
Şikayet etsen bi faydası olmaz. Kopmuş kabloyu uğraşıp kendin onarabilirsin yada bi elektrikçiye götürebilirsin.
Elektrikçiye götüreceksen tavsiyem sabah götür. Akşam adam kabul etmeyebilir.
Yani elektrikçiye götür :D

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şikayet etsen bi faydası olmaz. Kopmuş kabloyu uğraşıp kendin onarabilirsin yada bi elektrikçiye götürebilirsin.
Elektrikçiye götüreceksen tavsiyem sabah götür. Akşam adam kabul etmeyebilir.
Yani elektrikçiye götür :D
Verecekleri ürüne ben. Şimdide şarjdaydı baktım şarjdan çıkardım hiç çalışmıyor. Tavsiyem gittigidiyordan bir şey almayın siz siz olun.