mrbobakinq
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Youtube'un türkiye kısmındaki en kötü videoları alalım, şunun gibi:
trendler sık yenilenmiyor, sorun orada.Bu konuya gerek yok Youtube'da onun için bir yer var. Direk Trendler kısmına girin.
Ör:
o video'yu rp olarak düşünüyor musun gerçekten? duygu yok, eğlenceli bir şey yok, oyun(cak) ve bunun gibi kanallar sadece çocuklar üzerinden izleyici ve para kazanıyorlar.Bazı insanlar roleplay yapmayı severler.Bunu farklı oyunlarda farklı şekillerde yapan bir sürü yabancı youtuber var.
Örnek:
Aphmau
Cidden o attığın video ile bu görüşünü savunuyor musun ? Youtubede yalnızca oyun, şaka ve vlog videoları yok, UYAN! Acıyorum..trendler sık yenilenmiyor, sorun orada.
Aynen.sup me goktug mapper m8sCidden o attığın video ile bu görüşünü savunuyor musun ? Youtubede yalnızca oyun, şaka ve vlog videoları yok, UYAN! Acıyorum..
Cidden o attığın video ile bu görüşünü savunuyor musun ? Youtubede yalnızca oyun, şaka ve vlog videoları yok, UYAN! Acıyorum..
Everything you looking forSlime yaptık
1:45 la noluyo !Bunun kadar mappingi kötü yapan görmedim
Salih reyiz :0Everything you looking for
aphmau minecraft dizisi çeken değilmiydiBazı insanlar roleplay yapmayı severler.Bunu farklı oyunlarda farklı şekillerde yapan bir sürü yabancı youtuber var.
Örnek:
Aphmau