CosmicPvP >> Crack 1.8 Server > LVL Sistemi - Makro Koruması -

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Özelden mesaj attım, skypeden ekledim. Sırf yardımcı olayım diye. Ki ben bana değer verene yardım ederim. Bunlar sırf sunucunun kusurlarını söyledim diye bana kötü davranıyorlar. Hala tavrımı koruyorum o yetiyor. Neyse sizi izleyelim, sahne sizin...

@Duyggu Bir eklemeye bile teşebbüs etmedi. Boş insanların konularını daha kirletmeyeceğim artık. Ve şimdi usulca buradan uzaklaşıyorum. Yeter ki korkmayın. BuildUHC skriptini de çaldıkları zaman eklerler sunucuya.

@StableDeveloper bir zaman müsait olduğunda skype beklerim.

Son düzenleme:

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server güzel geliştirile bilir hoş görünüyor ama bazı şeyleri eksik mesala bazı bugları var bunları kapatmak kolay başarılar ^.^

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşşekürler yardım edersen mutlu olurum . :)

:) skypem - duygugenc5 yardım edermsin ekleyip
Sunucunuzda Ahım Şahım Bir Bug Yok Fakat. Paketi Kendiniz Geliştirseniz Çok Güzel Olur...

Sunucunuzda Ahım Şahım Bir Bug Yok Fakat. Paketi Kendiniz Geliştirseniz Çok Güzel Olur...
Sunucuza Gelip İnsancıl Bir şekilde Bot Salrısı Alıyor musunuz Diyorum ? Cebabınız bot saldirisi alirim sebepli sınırsız Ban. Yahu Anlamıyorum. Sunucunu Geliştirmek mi İstemiyorsun... Aldığın Pluginer Hiçbir Halta Yaramaz Pluginerdan Kastım Konuna Yorum Olarak Ben Olmasam vb. Yazan Arkadaş. Adam AKıllı Destek Sistemi Oluşturun

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lobby de Bence Çiçek Filan Dikebilirsin Ve Ufak Su Kanalları Yaparsan Hoş Durabilir Oraları Boş Vırakmamanı Tavsiye ederim ^_^ NoCheatPlus Yükle Ve Onun Üzerine Hazır Config Kullanırsan hackten kurtulursun

Yarıdm Edebilrsim ister ufaktan

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Sunucunun kalitesi hakkında yorum yapmak istemiyorum, zira arkadaşlar lafı ağzımdan almış. Harita ve skript çalmada ustalaşmışsınız. Lütfen ve lütfen kendi emeklerinizle bir şeyler yapın.

Theia

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Konu Tasarımı : 100%89
Build : 100%12
Yetkililer : 100% 53

BAŞARISIZ

BG_Berkay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tmm bizde serveri çoğunlukla copy past le yaptıkta bu nedir kopyala yapıştır yapmışsınız emeğe saygı biraz - NuyoPvP