Frekanslı Biokinesis

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 yıl vermen lazım bunun için.
Ciddi ciddi yeşil gözlü olacaksam değer bence

Bu Konuyu Uzun Yıllardır Araştırıyorum Size Nasıl bir şey Olduğunu Açıklıyım Tamamen Şimdi Başlayalım
Bu İş İnsanın Ölüm Anından Yararlanıyor , En Başarılı Yolu Kendinizin En Derin Noktasına İnmek bu noktada şu oluyorki uykunun alt kademesi Geçici Ölüm Gibi bir şey Bu Uyku Düzeni Normalde İnsanlar 7 Seviye Uykuda Ölü Gibi Uyuyorlar Derken Bu Seviye 8 veya 9 oluyo yani uyuyunca bi duruma ölü oluyorsunuz ,
Ve Sadece Bilinç Altınızla Baş Başa Kalıyorsunuz Ve O Sıra Dış Dünya Sizin İçin Bitmiş Oluyor Sadece Kendi Vücudunuzla Oluyorsunuz Ve O Sırada DNA Dediğimiz Şey Değişime Açık Oluyo Bu Sırada Düşüncelerinizi Yanlış Bir Şekilde Kullanırsanız Ağır Ve Facia Sonuçları Oluyor Fakat O An Kendinizi Toplayıp Düzgün Bir Düşünceyle İstediğiniz şeye Odaklanırsanız İstediğiniz Şeyin Olmaya Başladığını Anlıyorsunuz ( Acılı Bir Süre Geçiriyorsunuz )

İncisözlük entry'sinde "uyurken de işe yarar ama çok etki etmez" yazıyor ama :?:

Random Birşeyler Varmı :D

Gayet Güzel Teknik / Fikir
Sadece
Göz Olarak Degil
Göz Rengi
Saç Rengi
Reflex
IQ
Kas
Baklava
Daha Hızlı Koşma
Gibi Şeyler Yapılabiliyormuş Deneyenlerin %90 Lık Bır Kısmı Gerçekten Oldugunu Söylüyor

Eğer bende de işe yararsa IQ'mu arttırmayı düşünüyorum.

o kadar degildir heralde 1-2 haftada kendini belli etmeye başlıyor

1 ayda kendini belli ediyor. Yaklaşık 8-12 ay verirsen iyice yeşilleşir.

Gerçi psikolojik de olabilir düşündükçe, insan psikolojisi gizemlerle dolu...

Büyük ihtimalle insan beynini bilgisayar gibi kodlayıp DNA'yı değiştiriyor.

hiç gerek yok lens tak gitsin
Burada ana amaç gözün kendi rengini değiştirmek. Yani sürekli lense para vermek, arada çıkarıp silmek zorunda değilsin.

Son düzenleme:

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Göz rengini yeşil yapan sübliminali habire dinliyorum. Hafta hafta neler değiştiğini güncelleyeceğim takipte kalın.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
528 hz 440 hz de var ama daha ruhani kanıtlanamamış şeyler.
Biokinetik/Pyrokinetik/telekinetik şeyler gerçek olabilir de olmayabilir de. gözümle görmedim hiçbirini o yüzden skeptik yaklaşıyorum.

Bioakustik diye bir dal da var bu arada. Sesle yaşayabileceğiniz ilginç ve gerçek fantaziler var. 17-18.85 Hz Infrasound insan psikolojisinde değişime sebep oluyor.
(Çoğu ruh görülmesi vakasında etrafta 17-18 hz'lik arkaplan gürültüsü keşfedilmiş.)

Dyatlov geçidi vakasını da Infrasound ile açıklıyorlar. (Onun üzerine de paylaşım yapayım bir ara.)