KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş boş konuştuğunun farkındasındır. "Ölü bir adam" derken ne demeye çalıştığını cidden alıyamadım. Küfür yemek istemiyorsan kaldır o yorumu.
Küfür etmek edenin saygısızlığı.
O ölü adam olmasaydı sende olmayacaktın :)
Sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın ._.
Saygısızlığımı mı gördün ?

Anlamıyorum. Dediğim şey ölü adam. Ki olay çok daha farklı bir şey. Depremde ölen kişileri umursamayan kişiye bir cevap vermiştim.
MKA'nın ölü olmadığını mı söylüyorsunuz yoksa adam olmadığını mı ?
Eğer adam olmadığını söylüyorsanız çok yazık.

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Küfür etmek edenin saygısızlığı.

Saygısızlığımı mı gördün ?

Anlamıyorum. Dediğim şey ölü adam. Ki olay çok daha farklı bir şey. Depremde ölen kişileri umursamayan kişiye bir cevap vermiştim.
MKA'nın ölü olmadığını mı söylüyorsunuz yoksa adam olmadığını mı ?
Eğer adam olmadığını söylüyorsanız çok yazık.

Konuyu başka yerlere çekmeyin öncelikle ; Atatürk'ün mezarı ve kabiri Türk milleti için hatta dünyadaki tüm milletler için ulusal özel ve kutsaldır. Bunu koruyup kollamak da bizim elimizde.Bir depremde yıkılıp göçecek hali yok herhalde, ancak saçma sapan bir deprem olacak söylentisi yüzünden ona buna laf atmaya hiç gerek yok, varsayımlar ve söylentiler üzerinden boşuna tartışmayın, kalp kırmayın.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu başka yerlere çekmeyin öncelikle ; Atatürk'ün mezarı ve kabiri Türk milleti için hatta dünyadaki tüm milletler için ulusal özel ve kutsaldır. Bunu koruyup kollamak da bizim elimizde.Bir depremde yıkılıp göçecek hali yok herhalde, ancak saçma sapan bir deprem olacak söylentisi yüzünden ona buna laf atmaya hiç gerek yok, varsayımlar ve söylentiler üzerinden boşuna tartışmayın, kalp kırmayın.
Konuyu buraya çeken ben değilim. Sırf bana saldırmak için mesajımın altında art niyet arayan var.

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ne bu deprem iddiası ? Arrowdaki undertaking i glades yerine Türkiye de mi gerçekleştirecekler bu sefer :)

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş'ın birsürü insanı umursamaması için tepki çekti. Sen ise ülkenin kurtarıcısına "ölü adam" dediğin için tepki çektin. Ölü adam demek cidden saygısızlıktır. İnsanlar unutuldukları zaman ölürler ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk asla unutulmıcaktır.
Ne kadar güzel açıkladın hocam.
Tam aradığım açıklama.. düşündüğüm ve arayıpta bulamadığım uygun kelimeleri yerlerine oturtmuşsun.
Teşekkürler.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7