ilk dediğini anladımda 2. dediğini biraz daha açıklaman lazım :ckardeş bana Mesela birisi lapis kaziyor adam 500 lapis kazinca 1 elmas vericek 1500 lapis kazinca 1 para ceki vericek //// Ve Birde Şunuda yaparsan sevinirim Swmdeki Adamlar rütbeatla yazdinda parasi yok ya adamin Bir Sonraki Rütbeye Gecebilmek İcin Yeterli Miktar Paran Yok bide rütbeatla yazdiinda allta swde nekadar kalirsa okadar zamanda rütbe atlamasini istiyorum ypaarsan sevinirim biraz uzun oldu ama inş zor olmaz sana
Antiedit Skripti Yani Adam Birine enchant keskinlik 20 ve 2000 arasında bir elmas kılıç ile vuruyorsa banlasın![]()
on damage:
set {_x} to 19
loop 1980 times:
add 1 to {_x}
if tool of the attacker is enchanted with sharpness {_x}:
ban attacker
on damage:
if tool of attacker is enchanted with sharpness 20 or 21 or 22 or 23 or 24...:
ban attacker
on damage:
if tool of attacker is enchanted with sharpness between 20 and 2000:
ban attacker
dostum bunu pluginle yapsan daha iyi bence.kardeş yani millet /rank yazicak orada yazicak Suanki Rütben ------> Caylak
Sonraki Rütbe ------> Oyuncu
Oyuncu Rütbesine Geçiş İçin Ücret : Ücret Fiyati
Skripti vardı aslında plugin bulamadımdostum bunu pluginle yapsan daha iyi bence.
mod verirmisin abi değilde her sunucudaki klasikAdam chate "mod verir misin abi" yazınca (tırnaksız)chatte PKKyı destekliyorum biji biji pkk diye göstericek
kolaysa yap xd
yani şöylemi [acemi] afesraca [12]Eğerki güveniyorsan kendine senden 1 skript talebim var
Nette bulmuştum fakat baya bi hatalı oldugu için kullanamadım.
LOL liglleri ile alakalı bir skript lazım
Oyunda normal rütbe sistemi zaten var. Sol tarafta değilde sağ tarafta nickinin yanında
BronzV gibi rütbeler belirmesini istiyorum nickin sağ tarafında
1 adam öldürdüğünde +3 öldüğünde -1 gitmesini istiyorum.
Chalenger ligi ismini USTAI gibi oluşturmanı istiyorum.
Kodlayabilirsen bana özelden pm atabilirsin. Eğerki gizli kalmasın ben kodladım herkes kullansın dersen burdanda yolla sıkıntı olmaz
Oda olurmod verirmisin abi değilde her sunucudaki klasik
abi alım varmı veya direk alım varmı yazdıgında ban atılsın misal![]()
Oda olur![]()
on chat:
if message contains "abi mod verirmisin" or "mod alımı varmı" or "12 yıldır minecraft oynuyorum":
ban player
Adam chate "mod verir misin abi" yazınca (tırnaksız)chatte PKKyı destekliyorum biji biji pkk diye göstericek
kolaysa yap xd
on chat:
if chat contains "mod verir misin abi":
cancel event
make player say "PKKyı destekliyorum biji biji pkk"
Skripti lag yapabilir. Rankup pluginini dene. Tanıtımı vardı; https://forum.gamer.com.tr/konu/rankup-plugin-tanitimi-detayli.288691/Skripti vardı aslında plugin bulamadım