Sizce ne yapayım?

MuratDMT

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. uzun zamandan beri build olarak ne yapacağım hakkında bir fikrim yok. o yüzden de sizlerin dediğinizi yapayım dedim
Arkadaşlar benden ne istersiniz?? çünkü bir diğer konumda sizin sunucularınız için çalışmayı düşünüyorum
:) İYİ GECELER​

Eirenes

HAYLAZ
En iyi cevaplar
0
Konu yeri yanlış, bence ilk kendi istediğin bir şeyi yap, nasıl yaptıgını felan gorelım ki ona gore söyleyelim istediklerimizi.

MuratDMT

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Konu yeri yanlış, bence ilk kendi istediğin bir şeyi yap, nasıl yaptıgını felan gorelım ki ona gore söyleyelim istediklerimizi.
aynen işte ben de dedim ki siz deyin ben ypaam çünkü abi aklımda hiçbir fikir yok :( iyi forumlar abi ve nereye konu açacağımı bilemedim iyi akşamlar

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Build Olarak ne yapabilirim diye değil ne yapamam diye düşün aklına gelen her şey yapılır.

MuratDMT

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Build Olarak ne yapabilirim diye değil ne yapamam diye düşün aklına gelen her şey yapılır.
sen benim sevdiğim bir buildersin saol yorumun için vay be :D :D abi hiçbirşey aklıma gelmiyor hani yapsam desem ya böyle yapamam hissine kavuşuyom gibi ama camii yapıcam bugun yada yarın paylasıcam orayada yorum atarsan sevinirim nasıl olmuş diye. şimdiden iyi günler :D