PLAY.XFALLPVP.NET (1.7.10-1.15) | Türkiye'nin En İyi PVP Sunucusu ›› PRACTICE(Ranked-Unranked) - FFA - UHCFFA | [18.SEZON] HER GÜN ÖDÜLLÜ TURNUVA!

JastRekt__

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hub Bir Sunucu Olabilirsiniz Bence Başarılar
Teşekkür ederiz, bizlere bu sevgi dolu cümleleri söyleyerek her geçen gün gücümüze güç, güvenimize güven katıyorsunuz, emin olun xFall tamamen oyuncularının desteği ile ayaktadır. Bunu'da eklemek istiyorum: Bazen sunucu'da tek moderatör olarak ben görev yapıyorum, bir yandan hilelere bakarken bir yandan ise soruları cevaplamaya çalışıyorum, zorlandığımı düşünüp yardımcı olmak amacıyla"Sen hilelere bak biz soruları cevaplayabildiğimiz kadar cevaplarız." diyen bazı oyuncular'da görüyoruz. Böyle, bizi düşünen ve gönülden destekleyen oyuncular gördükçe biz çok daha mutlu oluyor ve yapabildiğimiz en iyi sunucu'yu yapmak için daha'da hırslanıyoruz.. Hepinize tekrar teşekkürler..
İyi Oyunlar.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0

Yeni rekorumuz hayırlı olsun, 107/120!

Sunucumuz günceldir+

SteelÇetmen

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serveriniz çok güzel hatta daha önce oynamıştım ama ben şifremi unuttum ve giriş yapamıyorum. Ve mümkünse serverda kayıtlı olan hesabım silinebilirmi? Çünkü yeniden kayıt olacağım. Oyundaki ismim Colony_Leader

iFredy

Play.FunnyPvP.Net
En iyi cevaplar
0
bende oynuyordum benimde hesabım silindi ismi Salim17 Onu Da Sıfırlıyabilirmisiniz lütfen

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok Güzel Bi Server 10/10
Yorumunuz için teşekkür eder, iyi oyunlar dilerim.

Yönetici hesaplarına girmeye çalışan zavallı insan tanelerine geçmiş olsun diyoruz. Sunucumuz yeniden aktif.
+ Hesap çalma sorunları düzeltildi. Bir daha böyle bir sorun yaşanmamasını ümit ediyoruz. Yaşandığı takdirde şahısların IP adreslerini alıp siber suçlara şikayet etme hakkına sahibiz.

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Sunucudaki yetkili hesaplarını calacak kadar düsmüs aciz insanlar elbet bir gün yüzleseceksiniz o zaman nasıl vereceksiniz hesapını ...

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet 2 saatlik bakımın ardından eklenenleri sizlerle paylaşmak istedik.
Yönetici hesaplarına şifresiz girişi kapattık (Diye umuyoruz.)
Oyun içi mekanikler iyileştirildi.
Ufak optimizasyon sorunları giderildi.
Java sürümü güncellendi.

Oyeoz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serveriniz cok guzel gercekten korumasi olsun 1v1 i olsun :) Bide Build Uhc'ye envanter kaydetme getirseniz cok daha iyi olur :D Her maçta envanter ayarliyorum

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Serveriniz cok guzel gercekten korumasi olsun 1v1 i olsun :) Bide Build Uhc'ye envanter kaydetme getirseniz cok daha iyi olur :D Her maçta envanter ayarliyorum
Onun yerine daha değişik bir şey eklenecek. Bekleme kalın. İyi oyunlar.

Şuanlık BuildUHC arenalarının sayısı çoğaltıldı. Yakında büyük bir yenilik ile karşınızda olacağız. Takipte kalın.