Satca
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Fikirleriniz için teşekkür ederiz. Sonuçta, her iyi fikir bizden çıkacak değil ya? İyi forumlar.server güzel ama adalar birbirine çok yakın ve kücük ada sınırları az yükseltilse güzel olur
Fikirleriniz için teşekkür ederiz. Sonuçta, her iyi fikir bizden çıkacak değil ya? İyi forumlar.server güzel ama adalar birbirine çok yakın ve kücük ada sınırları az yükseltilse güzel olur
Yorumunuz için teşekkür ederiz.Güzel sunucu
Başarılar
Teşekkür ederiz, iyi forumlar.Gelişmeniz dileğiyle, başarılar.
@Huzi01 bu konu sizi ilgilendirmez, bizler sunucumuz için gerkeni yapmak için uğraşırız. 642 çekti demişsiniz? Yoksa siz mi bot attınız? Atıp atmamanızın önemi benim için yok ancak bir reklam konusuna bu tür yorum bırakmak saygısızlık değil mi kardeşim? Yorumunuz için teşekkür ederiz, iyi forumlar.Suleyman 642 Kişi Cekmisiniz Hayırlı Olsun Diye Geldim
Artık Şu Bot Korumasına Cözum Bul Kendi Sunucun bu
Yazdıklarından bir şey anlayamadım?Milletin Serverine Bot Atarakmı Oyuncu Kazıyosunuz
Milletin Emegini Harcıyosunuz Bir Sunucunuzu Tutmasını Bekliyosunuz Yazıklar Olsun Başka bir şey Demiyorum..
IvanosMC adlı sunucu ya bot saldırısı yaptınız ve forcecraft ın ipsini paylaştı şimdi anladınmı kardeşm@Huzi01 bu konu sizi ilgilendirmez, bizler sunucumuz için gerkeni yapmak için uğraşırız. 642 çekti demişsiniz? Yoksa siz mi bot attınız? Atıp atmamanızın önemi benim için yok ancak bir reklam konusuna bu tür yorum bırakmak saygısızlık değil mi kardeşim? Yorumunuz için teşekkür ederiz, iyi forumlar.
Yazdıklarından bir şey anlayamadım?
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.IvanosMC adlı sunucu ya bot saldırısı yaptınız ve forcecraft ın ipsini paylaştı şimdi anladınmı kardeşm
Yorumunuz için teşekkür ederiz, iyi forumlarBaşarılar dilerim.
Yorumunuz için teşekkür ederiz, iyi forumlarBasarılar...
Önemli degil iyi günler...Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.
Başka sunucularda bizim adımıza yapılan reklamlar bize ait değildir. Eski yetkili takımımız, bazı olaylardan dolayı dağıtıldı. Kendileri sunucu açmaya karar verir, Forcecraft sunucusuna zarar vermeye kalkışdılar. Sonrasında, sunucuyu yıkma eylemlerinde bulundular ancak başarılı olamıyorlar. Ddos saldırıları, bot denemeleri vesayre.. Hepsi kıskançlığın bir ürünü, hepsi yaptıkları davranışlarından dolayı sunucudan banlandı. Büyük veya küçük her sunucuya reklamımızı yapıp o sunuculara mcspam bot sitesinden saldırı atıyorlar. Kısacası bu grup, kendilerini bir şey sanıp sizlerin sunucularınada zarar veriyorlar. Onlar için yapabileceğim bir şey yok. Kendi sunucumuzdan da uzaklaştırıldılar. İyi forumlar.
Yorumunuz için teşekkür ederiz, iyi forumlar
Yorumunuz için teşekkür ederiz, iyi forumlar![]()
Anlayışınız için teşekkür ederiz, iyi forumlar...Önemli degil iyi günler...